Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 1:55:33 πμ
Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2011 16:40

Η Βασιλόπιτα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

erithros_stauros_kilkis


Στην κατάμεστη από  κόσμο αίθουσα τελετών της Λέσχης αξιωματικών Κιλκίς, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας από το τοπικό τμήμα Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ.
Στη συνέχεια η Αντιπρόεδρος κ. Αικατερίνη Φραγγίδου με μία σύντομη ομιλία έκανε ένα απολογισμό των δραστηριοτήτων του τμήματος της χρονιάς που πέρασε μέσα από τις ομάδες εργασίας και δραστηριοποίησης των εθελοντών του, την αιμοδοσία καθώς και την ενίσχυση απόρων οικογενειών και αναφέρθηκε στη σημασία της προσφοράς του εθελοντισμού και της συμμετοχής όλων μας με κάθε τρόπο.
Η μουσική χορωδία και ορχήστρα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, , με την Χοράρχη τους κ. Σοφία Καραλαζάρου, κάλυψε το πρώτο μέρος της εκδήλωσης με επιλεγμένα μουσικά κομμάτια και η ορχήστρα «Τα Παιδιά από το Κιλκίς» συνέχισαν στο δεύτερο μέρος με παραδοσιακά τραγούδια. Στους τυχερούς της βασιλόπιτας προσφέρθηκαν δώρα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Εκκλησίας, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, αντιπροσωπεία του Τμήματος Ε.Ε.Σ Θεσσαλονίκης,  εθελοντές, δωρητές, αιμοδότες, μέλη και φίλοι του Τμήματος.

Ευχαριστίες
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Σταυρού Κιλκίς, εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του:  στη χορωδία και ορχήστρα του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς και τη χοράρχη τους κ. Σοφία Καραλαζάρου καθώς και στην ορχήστρα «Τα Παιδιά από το Κιλκίς» οι οποίοι αφιλοκερδώς κάλυψαν μουσικά την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας.
Επίσης ευχαριστεί θερμά τα αρτοποιία «Μπόζης», «Σπάρτακος» και «Τσαχουρίδης», και για την προσφορά τους σε διάφορα εδέσματα, το ζαχαροπλαστείο «Γωνία» για την προσφορά της βασιλόπιτας και την «Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών» και τον πρόεδρο της  κ. Χαράλαμπο Παυλίδη, για την προσφορά τους στα ατομικά βασιλοπιτάκια. Τέλος εκφράζει μεγάλες ευχαριστίες προς όλους τους Εθελοντές, τα μέλη, τις φίλες και φίλους του Ε.Ε.Σ. οι οποίοι ήταν δίπλα του αρωγοί για την επιτυχία της εκδήλωσης.