Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 8:54:55 πμ
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011 14:47

“Κυριακάτικα Μουσικά Ξυπνήματα”

mousika-ksipnimata
Με την εμφάνιση των μαθητών της Σχολής χορού “Adagio” της Μιράντας Φροστ ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 ο πρώτος κύκλος των Κυριακάτικων Μουσικών Ξυπνημάτων του Δήμου Κιλκίς και του ΟΠΟΝΓΑ. Για μια ακόμη φορά ο κόσμος του Κιλκίς έδωσε το παρόν, αγκαλιάζοντας με θέρμη την εκδήλωση.
Ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας στο χαιρετισμό του πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους Κιλκισιώτες για την αγάπη και τη θετική ανταπόκριση που δείχνουν στο νέο θεσμό του Δήμου, έτσι όπως αυτός εξελίσσεται, ενώ τόνισε ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Όπως είπε, τα “Μουσικά Ξυπνήματα” του Δήμου θα κάνουν κι αυτά διακοπές και θα επιστρέψουν δριμύτερα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με περισσότερες μουσικές και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.
Σε ό,τι αφορά την εκδήλωση, αυτή έλαβε χώρα στη διασταύρωση των οδών Θεσσαλονίκης και 25ης Μαρτίου, εντός του οδοστρώματος. Ο δρόμος μετατράπηκε σε μια μεγάλη σκηνή χορού, όπου οι μαθητές διαφόρων ηλικιών της Σχολής έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μπροστά σε ένα θερμό και ενθουσιώδες κοινό. Στην εκδήλωση χόρεψαν και οι δίδυμες αδερφές που είχαμε γνωρίσει μέσα από τηλεοπτικό talent show χορού "So you think you can dance 2", Έλενα και Φένια Τσικιτίκου.
Ο Δήμος Κιλκίς για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η νεά σειρά μουσικών εκδηλώσεων υπό το γενικό τίτλο “Κυριακάτικα Μουσικά Ξυπνήματα”, απευθύνει τις ευχαριστίες του προς όλους τους τοπικούς μουσικούς, καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο αφιλοκερδώς, και φυσικά σε όλους τους Κιλκισιώτες για τη συμμετοχή τους.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό του για τον Σεπτέμβρη, καθώς βρίσκεται σε επαφή με πολλούς ενδιαφερόμενους. Παράλληλα όμως δηλώνει ανοικτός και σε νέες προτάσεις συνεργασίας.