Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 10:11:02 μμ
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 23:22

Ολοκλήρωση 1ου Κύκλου Χριστουγεννιάτικων Βραδιών Ανάγνωσης Παιδικών Βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου μας, και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε!

Όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν στις δράσεις μας είχαν την ευκαιρία να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στην φιλαναγνωσία, στην αγάπη για τις κατασκευές…αλλά κυρίως στην αγάπη για τα Χριστούγεννα και το πραγματικό νόημά τους. Καθώς τα Χριστούγεννα δεν αντιπροσωπεύουν μόνο τα φωτάκια, τα δώρα και τον Άγιο Βασίλη, αλλά και την αξία της αλληλεγγύης, της οικογένειας και πάνω από όλα των οικογενειακών στιγμών, είμαστε βέβαιοι πως όλοι οι μικροί μας φίλοι πήραν μία γεύση του πραγματικού νοήματος των ημερών, και της αξίας του να πιστεύει κανείς στην μαγεία τους!

 

Το Χριστουγεννιάτικο #Bookclub μας, λοιπόν, σας αποχαιρετά για φέτος ρίχνοντας αυλαία, και σας εύχεται Καλές Γιορτές με υγεία και πολλές οικογενειακές στιγμές γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Για όλους εσάς τους μικρούς και μεγάλους, που δεν καταφέρατε να γνωρίσετε ακόμη την Λέσχη Ανάγνωσής μας, το #Bookclub μας θα επιστρέψει με το νέο έτος με μία καινούργια σειρά πρωτότυπων εκδηλώσεων, με πολλή όρεξη για ανάγνωση βιβλίων και πολλές εκπλήξεις!

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά από την ομάδα του Psaltou Bookstore!

 

Βασιλική  Γ. Καραγιαννίδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας,

Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ/

MA Επικοινωνίας: Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού,

Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ.