Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 4:32:17 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία φορά η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πέτρου, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-1-2021)

Ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εκφράζουμε  τα ειλικρινή συλλυπητήρια  όλων των εργαζομένων  μας για τον αδόκητο χαμό της Ζήνας Φουντουκίδου. Η κυρία Ζήνα, όπως εμείς την γνωρίσαμε, υπήρξε ένας αξιαγάπητος, ευγενικός άνθρωπος ο οποίος αφυπηρέτησε από τη Διεύθυνσή μας μετά από ευδόκιμη μακρά υπαλληλική θητεία.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από την ίδρυση του εδώ και 140 χρόνια, παραμένει διαχρονικά αφοσιωμένος στην ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας  με κινητήριο δύναμη τους Εθελοντές του.

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 08:53

Περισσεύει η ανθρωπιά στον Καμπάνη

Συντάκτης:

Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπάνη στο κάλεσμά του για στήριξη αδύναμων κατοίκων του χωριού.

Πένθιμη μέρα για την Μ.Κ.Ε. Τέχνη Κιλκίς. Η Ζήνα, η αιώνια έφηβη, το γελαστό κορίτσι του τμήματος ζωγραφικής, το καλοσυνάτο παιδί των εικαστικών κίνησε για ένα αδόκητο ταξίδι να χρωματίσει άλλους ουρανούς με τα πινέλα της.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-1-2021)

Η 28η αιμοδοσία της τράπεζας αίματος Άσπρου - Αξιοχωρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, Ώρα : 10:00 - 12:30 στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΠΡΟΥ, από τους συλλόγους:  Πολιτιστικός Σύλλογος "Ανατολική Ρωμυλία" ΑΣΠΡΟΥ

και Πολιτιστικός Σύλλογος "Αμυδών" ΑΞΙΟΧΩΡΙΟΥ.

Η Σοφία Παπαδοπούλου, η τραγουδίστρια των Ελλήνων του Πόντου, η οποία έγραψε τους στίχους και τραγούδησε με μεγάλο πόνο ψυχής, «Απάν σο Μπέλες», έφυγε από κοντά μας το πρωί της Τρίτης 26 Ιανουαρίου 2021, για τα «Παρχάρια του Πόντου».

Αυτήν την Κυριακή το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ" μέσα από μια όμορφη εκδήλωσή του.