Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 11:17:12 μμ

Πολιτιστικά

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 08:36

Μητρόπολη Κιλκίς: Τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα

Συντάκτης:

Την πιστή και με ευλάβεια τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας ζητά από τους πιστούς η Μητρόπολη Κιλκίς με ανακοίνωσή της την ημέρα της επετείου του έπους του ’40.

Πριν από 80 χρόνια εκατοντάδες κιλκισιώτες αγωνίστηκαν για την Ελευθερία της πατρίδας, γράφοντας με το αίμα τους το αξεπέραστο έπος του 1940. Πολλοί χάθηκαν στα χαρακώματα των ελληνοαλβανικών βουνών, οι περισσότεροι επέστρεψαν νικητές στην πόλη και στα χωριά τους.

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 11:57

Νίκος Κουζίνης: Η Μάχη της Πίνδου

Συντάκτης:

Γράφει ο Νίκος Κουζίνης.

Λέγοντας «Μάχη της Πίνδου» εννοούμε αρχικά τις αμυντικές και κατόπιν τις επιθετικές επιχειρήσεις, που διεξήγαγε το Απόσπασμα Πίνδου, υπό τη Διοίκηση του Αντισυνταγματάρχη Κωνσταντίνου Δαβάκη, κατά το χρονικό διάστημα που περιλαμβάνεται από της 05:00 ώρας της 28ηςΟκτωβρίου 1940 μέχρι της 12:00 ώρας της 3ηςΝοεμβρίου του ίδιου έτους.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-10-2020)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πέτρου σας ενημερώνει ότι μετά τις πρόσφατες εκλογές η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 20:27

Θερμές ευχές στο δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη

Συντάκτης:

Ημέρα φωτεινή, γεμάτη με αναρίθμητες ευχές και εκδηλώσεις αγάπης για την ονομαστική μου γιορτή!

102η Εθελοντική Αιμοδοσία Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου & Περιχώρων "Οι Ακρίτες", την Κυριακή 1-11-2020.

Κατόπιν της συντονισμένης προσπάθειας του Περιφεριακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, συλλέχθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους  πληγέντες από τον κυκλώνα «Ιανό», τα οποία παραδόθηκαν σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο Καρποχώρι Καρδίτσας. 

Περιφερειακός Έφορος στους Προσκόπους αναδείχθηκε ο φίλος και συνεργάτης Χρήστος Καναρόπουλος, μια ακόμη επιβράβευση της πολύχρονης και σημαντικής προσφοράς του στο Σώμα των Προσκόπων.

Τις υπέροχες φωτογραφίες και το κείμενο της Βούλας Τσαγανού, από την Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς, με τα πανέμορφα φλαμίνγκο στην Πικρολίμνη, παρουσίασε το BOARDINGPASSPORT.COM. Θαυμάστε τις ομορφιές του ν. Κιλκίς: