Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 9:54:55 πμ
etpa
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 10:30

Προσφορά σχολικών ειδών από το Σύλλογο "Ανάσα Ευασθησίας"

Συντάκτης:

Με ισχυρό το συναίσθημα της χαράς ενός παιδιού, για 9η χρονιά στη Δράση "ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΚΑ" κατάφερε με την ανταπόκριση του κόσμου και επιχειρήσεων να συλλέξει σχολικά είδη και γραφική ύλη, διένειμε σε παιδιά που είχαν ανάγκη με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
«Στηρίζουμε γιατί αγαπάμε και αντιλαμβανόμαστε τον πόνο και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.


"Το "Μοιράζομαι, Νοιάζομαι, Προσφέρω" στο κάλεσμα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου μας βρήκε πρωτοφανή ανταπόκριση από παντού, με κόσμο να προσφέρει σχολικά είδη, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο οικογένειες που δοκιμάζονται οικονομικά το τελευταίο διάστημα.
Η συγκινητική ανταπόκριση των συνδημοτών μας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τα αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που διακρίνουν την Κιλκισιώτικη κοινωνία, που ξεπέρασε τα όρια στήριξης του Νομού Κιλκίς, βρήκε απήχηση από συμπολίτες μας που κατοικούν Θεσσαλονίκη, Αθήνα, νησιά μέχρι και Γερμανία και Σουηδία, που στήριξαν τη δράση "Κανενα Παιδι χωρίς Σχολικά" αλλά και "Σχολικά προς Παιδιά Πυρόπληκτων". Θερμά ευχαριστώ οφείλουμε εκτός τα μέλη και τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης  "Toyworld JUMBO Κιλκίς" για την τεράστια στήριξη με Σχολικά είδη.
Ο σκοπός της ομάδας είναι να βοηθάει και να είναι δίπλα σε όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη αλλά και να αυξήσει το αίσθημα της αλληλεγγύης στην πόλη του Κιλκίς. Όλη η δράση της είναι καθαρά εθελοντική και προέρχεται από την αγάπη, και το αίσθημα προσφοράς των συνανθρώπων μας.
Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε, ώστε όσον το δυνατόν περισσότερα παιδιά να νιώσουν την αγάπη και τη ζεστασιά των μεγάλων, μια νότα αισιοδοξίας με τα απαραίτητα είδη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Ευχόμαστε ολόψυχα   μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού  Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας