Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 1:44:26 μμ
Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2008 15:12

Στη Λευκάδα οι “ΑΚΡΙΤΕΣ”

 Στο 46ο Φολκλορικό Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Λευκάδος συμμετείχαν οι Ακρίτες του Πολυκάστρου με μεγάλη επιτυχία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ανοιχτό θέατρο στην πόλη της Λευκάδας από τις 16 έως στις 20 Αυγούστου, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα εκατοντάδων θεατών.
 Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν εκτός από τους Ακρίτες, τριάντα συγκροτήματα απ’ όλη την υφήλιο με αποτέλεσμα ν’ ακουστούν διαφορετικές μουσικές και χοροί απ’ όλο τον κόσμο και να έρθουν σ’ επαφή εκατοντάδες νεοΣημαντική στιγμή των εκδηλώσεων ήταν η παρουσίαση του προγράμματος στο τουριστικό θέρετρο Νυδρί Λευκάδας, όπου και εκεί η παρουσία των Ακριτών ήταν εντυπωσιακή. Αξίζει να αναφερθεί ότι παρουσιαστής των εκδηλώσεων ήταν ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Αλέξης Κωστάλας.
 Στην επιστροφή η αποστολή θαύμασε από κοντά την θαυμάσια γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου, καθώς επίσης το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό Χώρο στους Δελφούς.
Στην αποστολή συμμετείχαν 24 χορευτές και μουσικοί τους οποίους συνόδευαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Παπαδόπουλος και το μέλος του συλλόγου Ευθυμιάδης Μενέλαος.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά το Δήμο Πολυκάστρου για τη χορηγία του.