Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 7:00:47 πμ
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2008 06:39

Τη βασιλόπιτα τους έκοψαν οι Κιλκισιώτες της Αθήνας

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τηρώντας το έθιμο, ο Σύλλογος Κιλκισιωτών Αθήνας, έκοψε την βασιλόπιτά του, την Κυριακή το πρωί στις 21 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.     
Στην εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος συμπατριωτών και φίλων, παραβρέθηκε ο Πρωτοπρεσβύτερος κ. Ε. Κώτσης και η κ. Α. Παπαδοπούλου, διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Σ. Τσιτουρίδη.
Μηνύματα έστειλαν ο βουλευτής του Νομού μας και πρώην υπουργός κ. Σ. Τσιτουρίδης και ο γνωστός συμπατριώτης μας συγγραφέας και μέλος του Συλλόγου κ. Χρ. Σαμουηλίδης, που την ίδια ώρα παρευρισκότανε σε άλλη εκδήλωση παρουσίασης του τελευταίου βιβλίου του, «η Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας».
Στην κατάμεστη αίθουσα ο Πρωτοπρεσβύτερος κ. Ε. Κώτσης έκανε την καθιερωμένη λειτουργία και στην συνέχεια  το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Κωνσταντινίδης και καλωσόρισε όλους του παρευρισκόμενους, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, και ευχήθηκε  Καλή Χρονιά, Υγεία, Ειρήνη σε όλο τον κόσμο και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου και  υπενθύμισε ότι στις 16 Φεβρουαρίου θα γίνει ο χορός του Συλλόγου στο κέντρο διασκέδασης «Το Κορτσόπον». Ειδική αναφορά έκανε για την Τακτική Γενική Συνέλευση, που ορίσθηκε για τις 23 Μαρτίου και θα είναι εκλογοαπολογιστική και ζήτησε να υπάρξει καθολική συμμετοχή και πολλές υποψηφιότητες, κυρίως νέων ανθρώπων, για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Το τέλος της ομιλίας του έγινε δεκτό με παρατεταμένα και ενθουσιώδη χειροκροτήματα.      
Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας  και τυχερή της χρονιάς αναδείχθηκε η κ. Χαραλαμπίδου.
Ακόμα πρωτοπαρουσιάστηκε το βιβλίο  του συμπατριώτη μας και μέλους του Συλλόγου κ. Γρ. Σερδερίδη «Το οδοιπορικό της Μυροφόρας».

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  
Το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλεί στον  ετήσιο χορό του συλλόγου που θα   πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:30 μ.μ., στο γνωστό κοσμικό κέντρο διασκέδασης «ΤΟ ΚΟΡΤΣΟΠΟΝ», Πειραιώς 68, τηλ. 210 4823992 –Μοσχάτο, με την ποντιακή και λαϊκή ορχήστρα του καταστήματος, με πόντιους και λαϊκούς τραγουδιστές.
Τιμή πρόσκλησης 20,00 ευρώ, (πλήρες μενού με ορεκτικά και κύριο πιάτο). Όπως κάθε χρόνο θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε μαζί.