Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 9:28:58 πμ
etpa
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2007 09:57

Δεν είχε ειδήσεις ο Κιλτίδης

Συντάκτης:
Το να δίνει συνέντευξη ο βουλευτής Κώστας Κιλτίδης, είναι από τις καλύτερες στιγμές των τοπικών δημοσιογράφων, αφού πάντα έχει να δώσει ειδήσεις και πολλές φορές «καυτές».

Η προχθεσινή του όμως συνάντηση με τους δημοσιογράφους, στον ανακαινισμένο και φιλόξενο χώρο της Λέσχης Κυνηγών, δεν έβγαλε «καυτά» πράγματα, παρά τον… καύσωνα.

Πάντως, είναι ο μόνος βουλευτής του νομού που κάθε εξάμηνο προσφέρει ένα ποτήρι κρασί στους δημοσιογράφους και συζητά μαζί τους τα πάντα.

Τον τιμά, που μας τιμά.

Αιχμές προς Τσιτουρίδη

Είδηση δεν έβγαλε αλλά ατό δεν σημαίνει πως απουσίασε το ενδιαφέρον.

Οι αιχμές προς τον κ. Τσιτουρίδη ήταν εμφανείς αν και χωρίς όνομα.

«Η επανεμφάνιση της υποσχεδιολογίας δηλητηριάζει τις ψυχές νέων ανθρώπων όπως δηλητηρίασε και το 200» είπε κάποια στιγμή.

Δεν είπε πως η υποσχεσιολογία εκπορεύεται από τον κ. Τσιτουρίδη. Αλλά ποιος άλλος μπορεί να υποσχεθεί θέσεις εργασίας παραμονές βουλευτικών εκλογών;

Κάποτε τρέχαμε

Το έλλειμμα κοινωνικής συνείδησης καυτηρίασε ο κ. Κιλτίδης με αφορμή τη συζήτηση και για τις πυρκαγιές.

¨»Κάποτε χτυπούσε ξ καμπάνα και τρέχαμε όλοι με τους κουβάδες να σβήσουμε την φωτιά. Τώρ πιάνει φωτιά δίπλα μας και αντί να τρέξουμε φωνάζουμε και καταγγέλλουμε το κράτος που δεν διαθέτει τα απαραίτητα μέσα για να τη σβήσει αμέσως. Τι να κάνει δηλαδή το κράτος;, Να προσλάβει 200.000 πυροσβέστες;» σχολίασε κάποια στιγμή ο βουλευτής Κιλκίς.

Πάντως ως αντιπολίτευση σε κάθε φωτιά, αν θυμάται οκ. Κλτίδης, το κόμμα του έκανε ότι κάνει τώρα το ΠΑΣΟΚ. Κατήγγειλε την κυβέρνηση. Είτε έσβηνε νωρίς είτε καθυστερούσε.

Διότι εδώ είναι Βαλκάνια. Και η ζωή κύκλους κάνει.

Δεν ασπάζεται

τη θεωρία

Γιακουμάτου

Πάντως ο κ. Κιλτίδης θεώρησε ότι ήταν ατυχής η δήλωση του κ. Γιακουμάτου περί του πρασίνου που καίει  το πράσινο. « Δεν ασπάζομαι τη θέση του» σχολίασε.

Εγώ τον ξέρω χρόνια και δεν διστάζω να του ασκώ κριτική, όταν νομίζω πως κάνει λάθος σε κάποια πράγματα, εξήγησε ο κ. Κιλτίδης.