Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 8:26:49 πμ
etpa
Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2007 15:51

Η μάχη των μαχών

Συντάκτης:
Ακόμα δεν ξεκίνησε – τυπικά τουλάχιστον-, κι αν κρίνουμε από τις πρώτες αντιπαραθέσεις αναμένεται μια συναρπαστική προεκλογική περίοδος.
Πρωταγωνιστές οι δυο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας  στη μάχη της πρωτιάς που Και για τους δυο αποτελεί στόχο κυρίαρχο.

Για τον κ. Κιλτίδη η επιβεβαίωση της πρωτιάς θα αποτελεί επιβεβαίωση της κυριαρχίας του σε τοπικό επίπεδο. Και μέσω αυτής να υποβοηθήσει το μέγα στόχο του στην ερχόμενη πολιτική περίοδο που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα.
Για τον κ. Τσιτουρίδη με το υψηλότερο πολιτικό ίματζ λόγω της συμμετοχής του σε δυο κυβερνητικά σχήματα, η πρωτιά αποτελεί το όχημα για να επιστρέψει  στην κυβέρνηση, από όπου λόγω των γνωστών γεγονότων παραιτήθηκε.
* * *
Το κοινό γνώρισμα και των δυο είναι πως νοιώθουν να μην απειλείται η βουλευτική τους έδρα. Με όπια σύνθεση του ψηφοδελτίου το βέβαιον είναι πως θα καταλάβουν τις δυο πρώτες θέσεις. Με όποια σύνθεση; Όχι ακριβώς. Διότι αν στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο ενταχθεί ο Γιώργος Συμπιλίδης το παιχνίδι θα ανοίξει. Και όλα τα ενδεχόμενα θα είναι πλέον ανοιχτά στην πλέον συναρπαστική εκλογική μάχη των τελευταίων δεκαετιών στο Κιλκίς.
Λέτε;