Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 7:56:23 πμ
etpa
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 22:25

Κάποιος να συνετίσει τον ιερέα

Συντάκτης:

Είναι πλέον πολλά τα παράπονα που δεχόμαστε για τη συμπεριφορά ιερέα της πόλης του Κιλκίς, που συμπεριφέρεται ως μέγας αρνητής μάσκας, βγάζοντας πύρινους λόγους κατά της παγκόσμιας συνωμοσίας γύρω από τον κορονοϊό, ζητώντας από τους πιστούς να βγάζουν τις μάσκες στο ναό ΤΟΥ!


Γνωρίζουμε πως για τη συμπεριφορά του ιερέα είναι ενήμερη και δυσαρεστημένη η Μητρόπολη Κιλκίς και πως αναμένονται μέτρα.
Είναι αδιάφορο το τι πιστεύει ο κάθε πολίτης γύρω από τον κορονοϊό, ο ιερέας, ο δάσκαλος, ο καθηγητής, ο υπάλληλος. Σε μια οργανωμένη κοινωνία όμως, όταν μιλάμε για τη δημόσια υγεία, για μια παγκόσμια πανδημία με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και τεράστιο οικονομικό πλήγμα με εκατομμύρια ανέργους, με όλη την επιστημονική κοινότητα του πλανήτη να αγωνίζεται για την καταπολέμησή της, τότε οφείλουμε να τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα και τις αποφάσεις που παίρνονται για την προστασία των ανθρώπων.
Και είναι θλιβερό να αξιοποιεί κάποιος την όποια «εξουσία» του δίνει η θέση του, για να καλεί σε συμπεριφορές που βλάπτουν τη δημόσια υγεία και θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπους.
***
Ευκαιρίας δοθείσης: Οι μάσκες δεν καταργηθηκαν στο Κιλκίς σε εσωτερικούς χώρους και σε συγχρωτισμό.
Το λέμε διότι παρατηρούμε μια εκτεταμένη χαλάρωση και απείθεια.