Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 4:35:30 πμ
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 16:43

Να πάει στην Περιφέρεια η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Συντάκτης:

Την τρίτη κατά σειρά προκήρυξη έκανε η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου για να βρει στέγη (στο κέντρο του Κιλκίς!) στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, η οποία εδώ και πέντε χρόνια στεγάζεται (προσωρινά) στη Θεσσαλονίκη.


Πρόταση: η Εφορεία να στεγαστεί άμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Χώροι υπάρχουν, αρκεί να συμμαζευτούν λίγο τα (αραιοκατοικημένα) τμήματα.
Κι όταν με το καλό γίνει η αναπαλαίωση της παλιάς Νομαρχίας, να μετακινηθεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων στο υπέροχο αυτό κτήριο, που εφάπτεται του χώρου του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς.

Πάμε παραλία…
Τόχουμε συνήθειο, όπως όλη η Ελλάδα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου να κατεβάζουμε ρολά!
Κοινώς, κλείνουμε για τις θερινές μας διακοπές (λες κι έχουμε και… χειμερινές).
Θάμαστε πίσω στις θέσεις μας από την Τετάρτη 14 Αυγούστου, για να συνεχίσουμε (κατακαλόκαιρο) τον διαρκή αγώνα της αντικειμενικής ενημέρωσής σας.
Τις επόμενες δυο εβδομάδες, λοιπόν, δεν έχει ΕΙΔΗΣΕΙΣ!

Η δύναμη στην ενότητα!
Ευεργετικά λειτούργησε η κυβερνητική αλλαγή και στο συνδικαλιστικό χώρο του νοσοκομείου Κιλκίς!
Όχι, δεν κάνουμε χιούμορ. Μετά από χρόνια το είδαμε κι αυτό: την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου την υπέγραφαν όλα τα μέλη της διοίκησης, και της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας.
Και τι αφορούσε η ανακοίνωση; Ήταν ένα συγχαρητήριο-ευχαριστήριο προς τον υφυπουργό Γ. Γεωργαντά, για την έλευση ενός χειρούργου γιατρού!
Οι συνδικαλιστές μας ανακάλυψαν τη δύναμη της ενότητας σ’ ένα… ευχαριστήριο.
*
Αυτό πάλι, κάθε ανακοίνωση να υπογράφεται, με τη θετική ή αρνητική ψήφο, από όλα τα μέλη της διοίκησης, μάλλον για παγκόσμια πρωτοτυπία πρόκειται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με υπογραφή Μητσοτάκη Η Δοϊράνη αλλιώς! »