Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 8:08:01 μμ
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 22:12

Ο καλύτερος πρόεδρος και με τη βούλα Μητσοτάκη

Συντάκτης:

Αυτός είναι ο ορισμός της υψηλότερης δυνατής αναγνώρισης. Εκεί που συσκέπτονταν στο Επιμελητήριο οι Γαλάζιοι (του κλιμακίου της Ν.Δ. που επισκέφθηκε το Κιλκίς την Τρίτη) λαμβάνει το λόγο ο γραμματέας οργανωτικού και - προσέξτε παρακαλώ- διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Στέλιος Κονταδάκης και προτρέπει την ομήγυριν δείχνοντας τον ημέτερο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο: Χειροκροτήστε παρακαλώ τον καλύτερο πρόεδρο ΝΟΔΕ όλης της χώρας!
Κοκκίνισε ο Μηνάς, παρότι ακραιφνής Γαλάζιος, αλλά έχω την φρικτή υποψία πως μερικοί συναγωνιστές του ...μαύρισαν.

 

 

Περί νέων φοιτητών, στέγης και ΔΕΥΑ
Συνεχίζεται η εναγώνια προσπάθεια των νεοεισελθόντων φοιτητών να βρουν σπίτι στο Κιλκίς.
Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων, όσοι είχαν διαθέσιμα διαμερίσματα και φρόντισαν να το κοινοποιήσουν σε ειδικό χώρο εντός της σχολής, είδαν με ικανοποίηση να εκδηλώνεται ακαριαία το ενδιαφέρον φοιτητών και να νοικιάζουν τα σπίτια τους.
Και μια επισήμανση προς την ΔΕΥΑ Κιλκίς: Επειδή τα γραφεία της βρίσκονται αρκετά μακριά από την πόλη και οι νέοι φοιτητές για να συνάψουν την σύμβαση μαζί της προκειμένου να υδροδοτηθεί το διαμέρισμά τους ταλαιπωρούνται, μήπως στο κρίσιμο διάστημα του ενός το πολύ δυο μηνών μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των νέων φοιτητών, θα έπρεπε η ΔΕΥΑ να διαθέσει ένα υπάλληλό της στο Δημαρχείο της πόλης για να απευθύνονται εκεί οι φοιτητές για να διεκπεραιώνουν τη γραφειοκρατία της σύνδεσης;
Δεν θα κοστίσει τίποτα, αλλά θα διευκολύνει νέα παιδιά να εγκατασταθούν στην πόλη. Ας το σκεφτούν στη ΔΕΥΑ.

 

Το νερό που δεν φτάνει τώρα, αλλά ...
Ωραίο πράμα η αντιπολίτευση. Προσφέρεται για διαπιστώσεις, επικρίσεις, καταγγελίες. Και κυρίως επισκέψεις εκεί που κάποτε περνούσαμε απέξω και με ταχύτητα.
Μόνο που, συντρόφια, χρειάζεται μέτρο. Διότι δεν μπορεί να λες πως στη Νέα Καβάλα δεν επαρκεί το νερό τώρα που έφτασαν οι 1000 νέοι πρόσφυγες και θα δημιουργηθούν προβλήματα κ.λ.π. Όταν στην ίδια Νέα Καβάλα επί "δικής σου" κυβέρνησης επί μήνες και χρόνια ζούσαν εκεί μέχρι και παραπάνω από 4000 πρόσφυγες με το ίδιο δίκτυο υδροδότησης. Και τότε δεν σας ακούσαμε ούτε να εκφράζετε τα παράπονα του κόσμου, ούτε την αλληλεγγύη σας στους πρόσφυγες.
Κατανοητόν ή να τα κάνουμε λιανά;.