Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 5:23:53 μμ
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 20:02

Ο Θεόφιλος της Βάθης (Ραγιάν) και της ποντιακής κουζίνας

«Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης -ιθύνων νους της παραγωγικής μονάδας «Ραγιάν». Ένας άνδρας με πολύ τσαγανό, μπόλικο πείσμα, λατρεία για την οικογένειά του και αφοσίωση στην παράδοση», έτσι όπως τον παρουσίασε ο Γαστρονόμος της Καθημερινής.

 

Ο Θεόφιλος της Βάθης, που ξαναέβαλε στη διατροφή μας την ποντιακή κουζίνα, την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, συστήνοντας ταυτόχρονα και το ακριτικό Κιλκίς

Η λεζάντα της Καθημερινής στην όμορφη φωτογραφία του Νίκου Καρανικόλα: "Ένας cowboy στο Κιλκίς φτιάχνει μια πίτα στο λεπτό!"