Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 11:54:26 μμ
Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2008 08:15

“Δανειστείτε έξυπνα”

Μια σημαντική για την ενημέρωση των επιχειρηματιών του νομού εκδήλωση διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία, τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΚΗΠΟΣ» Κιλκίς, το Τοπικό Γραφείο Στήριξης του ΚΕΤΑ-ΚΕΜΑΚ και το Επιμελητήριο.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν: "Δανειστείτε έξυπνα", ο ρόλος του ΤΕΜΠΜΕ στην εγγυοδοσία και την επιδότηση κόστους δανεισμού. Έξυπνα χρηματοδοτικά εργαλεία.
Ομιλητές ήταν η κα Ευαγγελία Σταυρινάκη, στέλεχος του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (Τ.Ε.Μ.Π.Μ.Ε.) και ο κος Σταύρος Μαντζανάκης, Σύμβουλος Τεχνολογίας & Επενδύσεων, οι οποίοι αναφέρθηκαν αναλυτικά στον ρόλο του Τ.Ε.Μ.Π.Μ.Ε. καθώς και στις ευκαιρίες που δημιουργούνται για τις επιχειρήσεις του νομού μας, για δανεισμό με χρήση νέων και έξυπνων χρηματοδοτικών εργαλείων.
Οι δύο εισηγητές δέχτηκαν δεκάδες ερωτήσεις από πλήθος επιχειρηματιών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, φωτίζοντας έτσι κάθε πτυχή του θέματος, σε μια υψηλού επιπέδου εκδήλωση που διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες!
Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι "στόχος μας είναι να συμβάλουμε τα μέγιστα στην πλήρη ενημέρωση των επιχειρηματιών προκειμένου να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ για το νομό μας".
Τη συζήτηση στην εκδήλωση συντόνισε ο Διευθυντής  του ΚΕΤΑ-ΚΕΜΑΚ Γεώργιος Κόκκας. Η εκδήλωση συγχρηματοδοτήθηκε κατά 70% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).