Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, 9:05:17 πμ
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2008 06:02

Εκπαιδευτικά μαθήματα στο δήμο Γαλλικού

 Παρουσία του Δημάρχου Γαλλικού Γιώργου Θεοδωρίδη, πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, το πρώτο μάθημα του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ψυχική και Σωματική Υγεία», του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΚΕΕ), στον Καμπάνη του Δήμου Γαλλικού. Παρόντες ήταν η υπεύθυνη Εκπαίδευσης του ΚΕΕ νομού Κιλκίς, Μαρία Μαυρομιχάλη, η εκπαιδεύτρια του σεμιναρίου, Σοφία Μπλιάκα και φυσικά  οι 20 συμμετέχοντες στο εν λόγω πρόγραμμα.
Παράλληλα, αυτή τη στιγμή σε όλο το Δήμο Γαλλικού τρέχουν 4 ακόμη σεμινάρια Δια Βίου Εκπαίδευσης. Πρόκειται για τα: «Ιστορία της Τέχνης» που γίνεται στον Καμπάνη και συμμετέχουν 15 άτομα, «Εικαστικά: Ζωγραφική, Αγιογραφία, Γλυπτική και Χαρακτική», στο Πεδινό με 20 άτομα, «Δημιουργική Σκέψη Παραγωγή Καινοτόμων και Πρωτότυπων Ιδεών», στη Νέα Σάντα με 15 άτομα και «Πληροφορική» στη Νέα Σάντα με 12 άτομα.
Να σημειωθεί ότι τα νέα τμήματα, για τα οποία συνεχίζονται οι εγγραφές (στο Δημαρχείο, Γραμματεία Δημάρχου, τηλ. 23410 77134), είναι Γαλλικά, Πληροφορική και Ψυχική και Σωματική Υγεία.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα των ΚΕΕ απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες, ενώ πρωταρχικός στόχος τους είναι η απόκτηση νέων βασικών δεξιοτήτων και η αναβάθμιση αυτών που ήδη υπάρχουν.