Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 8:25:46 μμ
Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009 12:02

Μεγάλος απών ο κόσμος

Έντονα προβλημάτισε όχι μόνο τη διοίκηση αλλά και τους φίλους που βρέθηκαν στο κέντρο συνεστίασης «το κτήμα των ευχών» για τη μεγάλη απουσία του κόσμου στον ετήσιο χορό του Κιλκισιακού, το περασμένο Σάββατο. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Δ’ Εθνικής και πρωταγωνιστεί με στόχο να πετύχει την άνοδο, παρά το θετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και στη διοίκηση ο κόσμος του Κιλκίς δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του ιστορικού συλλόγου για να παραστεί στο χορό του.

Όσοι βρέθηκαν όμως χειροκρότησαν τους ανθρώπους που βράβευσε ο Κιλκισιακός για την προσφορά τους στην ιστορική ομάδα ενώ ο πρόεδρος του Νίκος Στανημερόπουλος ευχαρίστησε θερμά όσους στηρίζουν την μεγάλη αυτή προσπάθεια επαγγελματίες και φιλάθλους και κάλεσε για άλλη μια φορά φορείς και πολίτες να βρεθούν δίπλα στην ομάδα του νομού Κιλκίς.
Για την αθόρυβη στήριξη του στον Κιλκισιακό τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Θανάσης Τζεβελέκης (ο οποίος απουσίαζε στην Αθήνα λόγω του αγώνα του Άρη) και το βραβείο παρέλαβε κατόπιν επιθυμίας του ο Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Τερζίδης. Την βράβευση έκανε ο νομάρχης Ευ. Μπαλάσκας. Τιμήθηκε ο γνωστός νομαρχιακός σύμβουλος Αθανάσιος Τσιραμπίδης και ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αλλά για την στήριξη του ως αθλίατρος στην ομάδα για πολλά χρόνια και φυσικά συνεχίζει. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του νομ. Συμβουλίου Γ. Γεωργαντάς. Από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού με μεγάλη ιστορία ο καθένας τους τιμήθηκαν οι Θόδωρος Παπαδόπουλος από τον αγνό και γνήσιο φίλαθλο Στέργιο Ασλανίδη και ο Γιώργος Παναγιωτίδης από τον Δήμαρχο Κιλκίς Δ. Τερζίδη. Τέλος για την ονομασία του σε διεθνή διαιτητή βραβεύτηκε ο Βασίλειος Παμπορίδης από τον πρόεδρο του Κιλκισιακού Ν. Στανημερόπουλο.
Κατά τη διάρκεια του χορού προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφίες από φάσεις και ομάδες παλιές και καινούργιες του Κιλκισιακού ενώ παρουσιάστηκε σε ειδική οθόνη και φωτογραφίες των βραβευόμενων. Τον χορό παρουσίασε ο αθλητικόγραφος Χρήστος Καναρόπουλος.
Στον χορό παραβρέθηκαν ο νομάρχης Κιλκίς, Ευ. Μπαλάσκας, ο Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Τερζίδης, ο Δήμαρχος Χέρσου Χρ. Ανθρακίδης, ο αντινομάρχης Κιλκίς Π. Ζουρνατζίδης, οι πρόεδρου του νομ. Συμβουλίου και δημ. συμβουλίου Γ. Γεωργαντάς και Δ. Φωτιάδης, οι αντιδήμαρχοι Κιλκίς Φ. Ρωμανίδης, Γ. Παυλίδης και Κυρ. Αναστασιάδης, η αντιδήμαρχος Πικρολίμνης Ελ. Τσιφτσόγλου-Παπαδοπούλου, ο αντιδήμαρχος Ζωγράφου Αττικής Θ. Μετικαρίδης, οι νομ. Σύμβουλοι Γ. Φραγγίδης, Γ. Μαρινίδου και Κ. Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Μελάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μ. Πεντζερετζής και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Λ. Δημητριάδης. Από τους αθλητικούς παράγοντας ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ Βλ. Παναγιωτίδης, ο γραμματέας της ΕΠΣΚ Σ. Αντωνιάδης και ο πρόεδρος του Σ. Διαιτητών Κ. Ευθυμίου. Από τους αθλητικογράφους παραβρέθηκε ο άνθρωπος που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα Ηλίας Ζλατούδης.