Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024, 10:55:48 μμ
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2008 11:22

Νέα κατηγορία στην ΕΠΣΚ

 Την καθιερωμένη βασιλόπιτα της έκοψε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων νομού Κιλκίς την περασμένη Τρίτη στο εστιατόριο «ΚΗΠΟΣ», παρουσία των εκπροσώπων της ομάδας Γ’ Εθνικής Α.Ε. Πολυκάστρου, των ομάδων Δ’ Εθνικής Κιλκισιακού και της Ευκαρπίας και όλων των ομάδων της α’ κατηγορίας. Θα ακολουθήσουν άλλες τρεις ανάλογες εκδηλώσεις για τις υπόλοιπες ομάδες της β’ και γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ.
Όπως τόνισε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ και β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Χατζηαποστόλου, πλαισιωμένος από τα μέλη Αιμ. Δεβετζόπουλο, Χ. Δαμιανίδη, Κ. Γαβριηλίδη, οι τέσσερις ξεχωριστές επικοινωνιακές συναντήσεις με εκπροσώπους των ομάδων, που πραγματοποιούνται για πρώτη φορά σκοπό, έχουν την καλύτερη λειτουργία της Ένωσης και συντελούν, ώστε να γίνονται βήματα προς τα εμπρός.
Εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση της δημιουργίας Α1 κατηγορίας στα ήδη υπάρχοντα πρωταθλήματα από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο, αποτελούμενη από ένα όμιλο με οκτώ ομάδες, με υποχρεωτική συμμετοχή τεσσάρων ποδοσφαιριστών κάτω των 20 και δημιουργία παιδικού τμήματος.
Επίσης ο ταμίας της ΕΠΣΚ Μιχάλης Βασιλειάδης ανέλυσε το σύστημα που δίνει πόντους σε κάθε σωματείο το οποίο θα συμμετέχει στο σύστημα  «διαδρομή στο χρόνο» και θα δίνει κίνητρα στις ομάδες όπως με τις συμμετοχές στο Κύπελλο και στα παιδικά πρωταθλήματα και πολλά άλλα, όπως η συνέπεια.
Ο κ. Χατζηαποστόλου μίλησε και για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου της Ένωσης στην περιοχή του Πολυκάστρου, για το οποίο ήδη ανέλαβε εργολάβος με χρονοδιάγραμμα εργασιών το τέλος Οκτωβρίου. Το αθλητικό κέντρο θα περιλαμβάνει γήπεδο με χλοοτάπητα 4ης γενιάς, γήπεδο 5Χ5, γήπεδο μπάσκετ, κερκίδα 1000 θέσεων, σύγχρονα αποδυτήρια. Τόνισε ότι πολύ σύντομα θα λειτουργήσει το ιατρείο της Ένωσης, στο οποίο θα εξεταστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να εκδοθούν κάρτες υγείας.
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο κ. Χατζηαποστόλου τίμησε με απονομή πλακέτας τον ιδρυτή του Ερμή Τερπύλλου και επί σειρά ετών πρόεδρο του σωματείου 83 Γεώργιο Κανδηλάπτη ενώ απονεμήθηκαν τα κύπελλα στις πρωταθλήτριες ομάδες της Νίκης Ευκαρπίας, του Αλέξανδρου Κιλκίς και του Μ. Αλεξάνδρου Ν. Γυναικοκάστρου.
Τυχερό σωματείο από την βασιλόπιτα αναδείχθηκε ο ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, που κέρδισε μια μπάλα του Euro 2008 με τις υπογραφές όλων των παικτών της Εθνικής Ελλάδας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αρχιδιαιτητής Π. Κωτούλας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κ. Ευθυμίου και εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης.