Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 5:12:46 μμ
Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2010 10:10

Στα άκρα η αντιπαράθεση

Μεθοδευμένη προσπάθεια να πληγεί η τιμή και υπόληψή του καθώς και η ίδια η οικογένειά του κατήγγειλε στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κιλκίς ο Νομάρχης Ευάγγελος Μπαλάσκας.


Προηγήθηκε το Σαββατοκύριακό ένα απίστευτο μπαράζ κατευθυνόμενης σπερμολογίας που ενοχοποιούσε τον Νομάρχη Κιλκίς σε μύρια όσα ανυπόστατα και ο κ. Μπαλάσκας σημαδεύοντας τους  σπερμολόγους προειδοποίησε: ¨Θα ξεσκεπάσω τους χαμαιλέοντες και τους όψιμους πολιτικάντες που επιχειρούν να πλήξουν την οικογένειά μου. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει…Η ανοχή τελείωσε. Επιδιώκουν να με χτυπήσουν πολιτικά και βάλλουν κατά της οικογένειάς μου…»

Ένταση
από την αρχή
Η συνεδρίαση ούτως ή άλλως ξεκίνησε σε κλίμα έντασης. Αφορμή η απουσία της μείζονος μειοψηφίας πλήν της κ. Λιάρτση που συμμετείχε στην αρχή της συνεδρίασης.
Ο λόγος της απουσίας περιέχεται στην επιστολή που στάλθηκε στον πρόεδρο του σώματος και αναγνώστηκε. Ιδού τι ανάφερε η επιστολή της παράταξης Συμπιλίδη:
«Σας  ενημερώνουμε  ό,τι   οι  Νομαρχιακοί  Σύμβουλοι  του    Συνδυασμού  μας  σεβόμενοι  τον  εαυτό  μας  και  τους  πολίτες  του  Νομού  Κιλκίς  δε  θα  συμμετάσχουμε  στη  σημερινή  Συνεδρίαση  του  Νομαρχιακού  Συμβουλίου  διαμαρτυρόμενοι  για  τη  συνέχιση  της  ίδιας  αδιαφανούς  τακτικής  από  τη  Νομαρχιακή  Αρχή  που  παρά  τα  τόσα  που  έχουν  ακουστεί  και  γραφεί  συνεχίζουν  να  εισάγουν  προς  έγκριση   εικονικά  έργα  τα  οποία  απορούμε  πώς  οι  Σύμβουλοι  της  πλειοψηφίας  δέχονται  ακόμη  να  ψηφίζουν.
Δύο  από  αυτά  προκαλούν  ιδιαίτερα  την  απορία  μας  και  ενισχύουν  τον  προβληματισμό  μας:
-- H  ανάθεση  για  την  καταγραφή  των  ΑΜΕΑ  του  Νομού 
Κιλκίς  από  την  ώρα  που  ήδη  εκκρεμεί  η  γνωστή  υπόθεση στη  Δικαιοσύνη  και  συνεπώς  μία  τέτοια  ανάθεση  κρίνεται  ως  πρωθύστερη.
-- Η  ανάθεση  στην  ΑΝΕΑΠ (Νομαρχιακή  Επιχείρηση )  της  τεχνικής  υποστήριξης  της  Νομαρχίας,  ενώ  γνωρίζουμε  πολύ  καλά  ότι  η  ΑΝΕΑΠ  δεν  έχει  τέτοια  δυνατότητα.»

Το Κέντρο
Κοινωνικής
Στήριξης
στηρίζουμε…
Η ανάγνωση της επιστολής προκάλεσε την άμεση αντίδραση του νομάρχη. « Ήθελαν να αποφύγουν την αποψινή παρουσία τους, όπως έκαναν και με το ΚΤΕΛ. Τότε ζήτησαν να παραστούν μόνο οι υπάλληλοι κι όχι η διοίκηση του ΚΤΕΛ.  Σήμερα επικαλούνται τα έργα…  Τη στήριξη του ΚΚΣ επιχειρούμε με τις αναθέσεις έργων που επιχειρούμε.
« Στη επόμενη συνεδρίαση θα καλέσουμε και τους εργολάβους για να εκφράσει ενώπιόν τους τις απόψεις του ο συνδυασμός του κ. Συμπιλίδη. Διότι όταν με ενοχλούν οι εργολάβοι και τους λέω ότι υπάρχει πρόβλημα με τον κ. Συμπιλίδη και απευθύνονται στη συνέχεια στον ίδιο, ο κ. Συμπιλίδης τους απαντά πως «εμείς δεν έχουμε πρόβλημα»  ήταν μεταξύ άλλων όσα είπε ο κ., Μπαλάσκας.