Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 1:02:40 μμ
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 03:14

www.epikairo.gr

Μία νέα καθημερινή ηλεκτρονική «επίκαιρη» εφημερίδα είναι στα σκαριά και στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση και τον έξυπνο «διαφορετικό» σχολιασμό της επικαιρότητας.
Και το όνομα αυτής; www.epikairo.gr
Η εφημερίδα «Επίκαιρο» κάνει ποδαρικό στο διαδίκτυο την 01.04.08.

Όχι, δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο! Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση των γεγονότων από μία ομάδα πολιτών που στόχο έχουν να καταθέσουν την άποψή τους, χωρίς μεροληψία, εμπάθεια και ενδοιασμούς, αλλά με αντικειμενικότητα, αξιοπρέπεια και θάρρος, ενώ η ηλεκτρονική έδρα της είναι το Κιλκίς.
Η θεματολογία της εφημερίδας δεν θα έχει τοπικό χαρακτήρα.
Στην ιδρυτική αρθρογραφική ομάδα συμπεριλαμβάνονται -πέρα από δημοσιογράφους- άτομα διαφόρων επαγγελμάτων από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Ο οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να μας στείλει άρθρο του ή σχόλιο, το οποίο θα αναρτάται με μοναδικό κριτήριο το αν είναι επίκαιρο, «διαφορετικό» και όχι υβριστικό, καθώς η εφημερίδα αυτή είναι δικιά σας, των πολιτών.
Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να συμπεριληφθεί ως αρθρογράφος στην εφημερίδα Επίκαιρο, μπορεί απλά να επικοινωνήσει στο e-mail εφημερίδας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους:
Παραστατίδη Στέφανο - 6972705119, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Λαζαρίδη Λάζαρο - 6945432431, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..