Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 9:38:07 πμ

Ελλάδα

Σε μικρή χειρουργική επέμβαση στο ώμο πρόκειται να υποβληθεί ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος. Η επέμβαση, στην αριστερή κλείδα στο σημείο ένωσής της με την ωμοπλάτη, θα πραγματοποιηθεί από στρατιωτικούς γιατρούς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Στην κάλυψη χρόνιων κενών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ετοιμάζεται να προχωρήσει η κυβέρνηση, μέσω διαγωνισμού για προσλήψεις εκπαιδευτικών. Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει την κυβέρνηση πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα.

Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2017 22:50

ΝΔ: Μόνο θλίψη προκαλεί το δημοσίευμα του Guardian

Συντάκτης:
«Μόνο θλίψη προκαλεί το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, το οποίο περιγράφει με μελανά χρώματα την πραγματική κατάσταση στον τομέα της υγείας στη χώρα μας», δήλωσε ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.
Σε κατ' ιδίαν διαδοχικές συναντήσεις, με αντικείμενο τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει και της πολυμερούς διάσκεψης της Γενεύης στις 12 Ιανουαρίου, θα καλέσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τους πολιτικούς αρχηγούς, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Από την 1η Ιανουαρίου 2017, ξεκίνησε η λειτουργία του ΕΦΚΑ, ενός σύγχρονου Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, με στόχο, μεταξύ άλλων, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, ώστε να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.
Όχι είπε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου στο αίτημα των οκτώ Τούρκων που ζητούσαν να συνεκδικαστούν οι αιτήσεις αναίρεσης κατά των εφετειακών αποφάσεων που αφορούν στο θέμα της έκδοσης τους.
Συγκέντρωση κατά της έκδοσης στην Τουρκία των οκτώ τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα τους το περασμένο καλοκαίρι, πραγματοποιείται παραμονή των Φώτων, στις 5 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στα παλιά κρατητήρια της ΕΑΤ/ΕΣΑ στο Πάρκο Ελευθερίας.
Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2017 18:50

Σύσταση γι αποφυγή χρήσης τζακιών έως και την Τρίτη

Συντάκτης:
Να αποφύγουν τη Δευτέρα και την Τρίτη, 2 και 3 Ιανουαρίου, τη χρήση τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας συνιστά στους πολίτες της Αττικής το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, παρακαλώντας τους θερμά για τη θετική ανταπόκρισή τους στη σύσταση αυτή.
Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2017 18:50

Ερχεται νέος χιονιάς το τριήμερο των Φώτων

Συντάκτης:

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα, που η θερμοκρασία θα πάρει και πάλι την ανιούσα, ο χιονιάς θα επιστρέψει δριμύτερος το τριήμερο των Φώτων.

Αυτό προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, καθώς εκτιμούν ότι ο καιρός θα χαλάσει ξανά από την Πέμπτη το απόγευμα, με ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις ανέμους.

Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2017 18:50

Ψευδής η καταγγελία για τον βιασμό στη Μόρια

Συντάκτης:
Θύμα βιασμού καταγγέλλει ότι έπεσε μία 20χρονη πρόσφυγας, στη Μόρια της Λέσβου.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, υπήκοο Αφγανιστάν, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, την ώρα που περπατούσε στην περιφερειακή οδό παρέα με 19χρονο ομοεθνή της, τους πλησίασαν δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μηχανή, φορώντας κράνη και με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κασκόλ.