Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017, 12:21:17 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 20:55

ΚΟΝ.Β.Α.: «Αρμενίζουμε ολοταχώς προς ένα ελπιδοφόρο 2017»

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Με τα πιο αισιόδοξα μηνύματα ξεκίνησαν τη νέα χρονιά στην Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου ΑΕΒΕ, μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων στα Βαλκάνια και από τις πρώτες που εγκαταστάθηκαν στη ΒΙΠΕ Κιλκίς, από την οικογένεια Τζίκα, προσφέροντας εργασία σε εκατοντάδες κιλκισιώτες και προβάλλοντας ανά τον κόσμο το Κιλκίς με τα προϊόντα TRATA και FLOKOS.

Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 20:51

Κι όμως «το Δικαστικό κατασκευάζεται με γρήγορους ρυθμούς» από το 2006

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Ήταν Απρίλης του 2006, όταν ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας για την ενίσχυση των υποψηφίων της Ν.Δ. στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και το Κιλκίς.
Στο παλιό γυμναστήριο είχε προγραμματιστεί η ομιλία του, ύστερα από επισκέψεις του στο Νοσοκομείο για να εγκαινιάσει τη νέα πτέρυγα (!) ενώ  η ομιλία  του μεταδόθηκε απευθείας από το κρατικό κανάλι.
Ως είθισται η τοπική Νέα Δημοκρατία προσκάλεσε κόσμο και το κλειστό έζησε «ημέρες δόξης». Γεμάτο μέχρι ασφυξίας από παραληρούντες οπαδούς που αποθέωσαν τον ηγέτη τους.

Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 20:48

Παγκόσμια διάκριση για την εταιρεία Doppler S.A.

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Τεράστια διάκριση για την εταιρεία DOPPLER SA που δραστηριοποιείται στο Πολύκαστρο. Στο διαγωνισμό «Project of the Year 2017» του Αμερικανικού περιοδικού «Elevator World», το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο περιοδικό στον κλαδο των ανελκυστήρων παγκοσμίως, ένας ειδικός ανελκυστήρας της εταιρείας κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Special Purpose Lifts». Ειδικότερα, ο ανελκυστήρας, ο οποίος μελετήθηκε και κατασκευάστηκε  από την εταιρία μας, DOPPLER SA, για την πλωτή πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου «Maersk Oil Rig» στην Ολλανδία, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Special Purpose Lifts».

Την “παράνομη και απαράδεκτη” ενέργεια της διοικήτριας του νοσοκομέιου Κιλκίς να αντικατστήσει τη διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας του ιδρυματος καταγγέλλει η διοίκηση του σωματείου εργαζομένων, η οποία εξέδωσε την παρακάτω απόφαση που εστάλη και προς τον υπουργό Υγείας Α. Ξανθό, ενώ την κοινοποίησε  στην 4η ΥΠΕ, την ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ.

Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 20:22

Τα πεζοδρόμια ανήκουν στους πεζούς…

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο για την κατάληψη πεζοδρομίου και διάβαση ΑμεΑ στο κέντρο του Κιλκίς. Αναγνώστης μας επανέρχεται στο θέμα, στέλνοντας στα γραφεία μας φωτογραφία και κείμενο, επισημαίνοντας:

Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 20:17

Η βασιλόπιτα του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. 

Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 20:13

Βήματα για τη Βιωσιμότητα του Περιφερειακού Τύπου

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Σημαντικές συναντήσεις είχαν την περασμένη εβδομάδα οι πρόεδροι και εκπρόσωποι ολόκληρου του Περιφερειακού, Τοπικού και Περιοδικού Τύπου της χώρας, με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Νίκο Βούτση, τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης κ. Νίκο Παππά, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης (Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, και Ποτάμι), συζητώντας για θέματα που απασχολούν τον κλάδο των εντύπων.

Με τη συνεργασία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Κιλκίς, οι  Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις του Β’ εξαμήνου που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού, στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους Δήμους της χώρας, για 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης:

1. ο Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων

2. ο Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων και

3. ο Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων

Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 20:40

Πυρκαγιά στην Αξιούπολη ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Πυρκαγιά  εκδηλώθηκε σε Βιομηχανία ειδών διατροφής  & ζαχαροπλαστικής που βρίσκεται και λειτουργεί στο ΒΙΟ.ΠΑ. Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας με την επωνυμία "ΔΟΥΚΑΣ Α.Ε." .
 Για την αντιμετώπιση του συμβάντος κινητοποιήθηκε η Π.Υ. Γουμένισσας με ένα  πυροσβεστικό όχημα και τρείς  Πυροσβέστες. Στο τόπο του συμβάντος παραβρέθησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ένα κλιμάκιο της Δ.Ε.Η.

Σελίδα 1 από 808