Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 11:49:56 πμ
Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2010 10:44

Η δήμαρχος Αξιούπολης στηρίζει τους αγρότες

Η Δήμαρχος Αξιούπολης, Σόνια Συμεωνίδου, με ανακοίνωσή της «εκφράζει την συμπαράστασή της στους παραγωγούς της περιοχής μας, θεωρώντας δίκαια τα αιτήματά τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων μας είναι αγρότες, και, ως εκ τούτου, διαπιστώνουμε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια με την μείωση των εισοδημάτων τους, και οι οποίες αντανακλώνται βεβαίως και στις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες.


Ευελπιστούμε, ότι η Πολιτεία θα εγκύψει στα προβλήματα τους και θα δώσει λύση σε αυτά, ώστε να αποκλιμακωθεί, κατ’ αυτόν τον τρόπο η ένταση, να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις και να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία άλλων τομέων της οικονομίας και αγοράς, που επηρεάζονται αρνητικά από τους κατά τόπους αποκλεισμούς.
Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της ελληνικής περιφέρειας αποτελούν τον ισχυρότερο «πυρήνα» της, και οφείλουμε να τους βοηθήσουμε και να τους συμπαρασταθούμε, καθώς με αυτόν τον τρόπο στηρίζουμε ουσιαστικώς το σύνολο της περιφέρειας, μέλος της οποίας αποτελεί και η περιοχή μας».