Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 1:51:04 πμ
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010 17:08

Η ΕΑΣ Κιλκίς στο πλευρό των σιτοπαραγωγών

eas


Κοντά στους 5.000 αγρότρες-παραγωγούς ανέρχεται ο αριθμός που μέχρι σήμερα έχουν αποτανθεί και συμφώνησαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Σίτου Σκληρου υπογράφοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με την ΕΑΣ Κιλκίς. Πρόκειται, όπως ήδη είναι γνωστό, για την υποχρεωτική βάσει σχετικού νόμου ένταξη των αγροτών στο εν λόγω πρόγραμμα το οποίο αφορά το ποιοτικό παρακράτημα για τις επόμενες τρεις χρονιές και που υλοποιείται για ολόκληρο το νομό Κιλκίς από την ΕΑΣ Κιλκίς.
Οι παραγωγοί που τυχόν δεν έχουν πληροφορηθεί ή ζητούν περισσότερες διευκρινίσεις για το πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης σκληρού σίτου μπορουν να προσέρχονται στα γραφεία της Ένωσης Κιλκίς και να λάβουν από τους αρμόδιους γεωπόνους της Οργάνωσης αναλυτική ενημέρωση και να υπογράψουν τα σχετικά έγγραφα για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.
Προς την κατεύθυνση αυτή περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν από τους γεωπόνους της ΕΑΣ Κιλκίς καθημερινά καλώντας στο τηλέφωνο 23410 25991.

Προσφορά εφοδίων
Η ΕΑΣ Κιλκίς ενόψει της νεάς καλλιεργητικής χρονιάς και των αυξήσεων που προβλέπονται στην αγορά, προσφέρει σε χαμηλές τιμές Σπόρους, Λιπάσματα και Φυτοφάρμακα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων που ήδη έχει στην διάθεσή της προς πώληση.
Για το λόγο αυτό η Ένωση Κιλκίς καλεί τους αγρότες-παραγωγούς, αφού κάνουν έρευνα αγοράς και συγκρίνουν τις τιμές που επικρατούν, να προσέλθουν για να ενημερωθούν και από τους γεωπόνους της Οργάνωσης και ύστερα να αποφασίσουν.
Συν τοις άλλοις η ΕΑΣ Κιλκίς είναι πάντοτε στο πλευρό των αγροτών και πέραν των χαμηλών τιμών μπορεί να βοηθήσει και στην πληρωμή των προϊόντων που θα αγοράσον.