Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 11:48:23 πμ
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2007 11:33

Οι αγρότες του αγώνα στο πλευρό των πληγέντων

Αρωγοί και συμπαραστάτες των πληγέντων συναδέλφων τους της Ηλείας και εν γένει της Πελοποννήσου στέκονται οι αγρότες του Αγώνα. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των αγροτών του ν. Κιλκίς ευαισθητοποιημένη από την τραγωδία του αγροτικού κόσμου εξαιτίας των πυρκαϊών σπέυδει να συγκεντρώσει βοήθεια σε είδος και συγκεκριμένα σε ζωικό κεφάλαιο και ζωοτροφές.

Την περασμένη Κυριακή συγκεντώθηκα στο Κιλκίς οι αγρότες της Σ.Ε. Αγώνα Γιώργος Λασκάκης, Νίκος Θεοδωρίδης, Νίκος Πογέλης, Κώστας Καραπουρτσίδης, Πέτρος Λαμπριανίδης, Χρόνης Διζλόγλου, Σημαιοφορίδης Αλέκος, Γιώργος Τερζής και συμφώνησαν να κινητοποιηθούν για να μαζέψουν βοήθεια προς τους κτηνοτρόφους της Πελοποννήσου και της Εύβοιας.
Μαζί τους αρωγοί στέκονται και άλλοι αγρότες που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να παραστούν στη συγκέντρωση του Σαββάτου όπως π.χ. οι Λάκης Ναζλόγλου, Γιώργος Παγώης κ.α..
Τα μέλη της Σ.Ε αποφάσισαν να απευθυνθούν σε όλους τους αγρότες που συμμετείχαν στους αγώνες της Άνοιξης και ειδικότερα στους 120 περίπου αγρότες των μπλόκων ώστε να συγκεντρωθεί η μέγιστη δυνατή βοήθεια.
Για το σκοπό αυτό συγκάλεσαν νέα συγκέντρωση το προσεχές Σάββατο στις 11.30 το πρωί στο Κιλκίς.