Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, 1:40:34 πμ
Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 15:25

Προτάσεις για ένταξη στο πρόγραμμα Βιολογική Κτηνοτροφία

kthnotrofia-kilkis
Ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε πρόσκληση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για συμμετοχή των ενδιαφέρων παραγωγών  στην δράση 1.2 ΄΄ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ΄΄ του μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις » του ΠΑΑ 2007-2013. Σύμφωνα με αυτή   δικαιούχοι   μπορεί να κριθούν   φυσικά & νομικά πρόσωπα που  πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
•    Είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών & Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) ως:
1.    Επαγγελματίες Αγρότες.
2.    Κάτοχοι αγροτικής εκμετάλλευσης οι οποίοι :
➢    Είναι φυσικά πρόσωπα που λαμβάνουν από την απασχόλησή τους τουλάχιστον το 35% του συνολικού τους ετήσιου εισοδήματος από την αγροτική τους δραστηριότητα ή
➢    Είναι νομικά πρόσωπα  που λαμβάνουν από την απασχόλησή τους τουλάχιστον το 50% του συνολικού τους ετήσιου εισοδήματος από την αγροτική τους δραστηριότητα.
•     Ο έλεγχος των προϋποθέσεων για την εγγραφή στο ΜΑΑΕ γίνεται μηχανογραφικά.

Αιτήσεις ενίσχυσης από τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους υποβάλλονται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στα ΚΕΠΠΥΕΛ  και στις Ε.Α.Σ  από 24/02/2012 έως και 30/03/2012.
Οι αιτούντες πρέπει να υποβάλλουν   ειδικό έντυπο αίτησης εκδήλωσης  ενδιαφέροντος   πλήρως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από οποιαδήποτε δημόσια αρχή. Το έντυπο αυτό της  αίτησης εκδήλωσης  ενδιαφέροντος  διατίθεται από τις ανωτέρω υπηρεσίες υποδοχής των αιτήσεων με χρήση μόνο του ΑΦΜ.
Για περισσότερες πληροφορίες  μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής   της Δ/νσης Αγροτικής  Οικονομίας & Κτηνιατρικής -Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς , Ανδρέα Παπανδρέου 3 , 1ος όροφος , Τηλ. 2341350126 , στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   και στις ηλ. δ/νσεις του ΥΠΑΑΤ  www.minagric.gr    &  www.agrotikianaptixi.gr .