Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 4:25:52 μμ
Τρίτη, 27 Απριλίου 2010 23:34

Χρήματα βρέθηκαν ο πρόεδρος θα αργήσει

Ως δια μαγείας (;) τα οικονομικά 19 συνεταιρισμών του Κιλκίς αναζωογονήθηκαν και αφού κατέβαλαν τις οφειλές τους στην Ένωση Συνεταιρισμών Κιλκίς, οι αντιπρόσωποι προσήλθαν στις κάλπες  και ανέδειξαν τη νέα διοίκηση της οργάνωσης. Περισσότερο και από την εκλογή των εφτά μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου, η αιφνιδιαστική αναζωογόνηση των οικονομικών των 10ο συνεταιρισμών αποτέλεσε την είδηση της Κυριακής, όταν στα γραφεία της ΕΑΣ στήθηκαν οι κάλπες. ΟΙ τρεις τριάδες δεν κατάφεραν να επικρατήσουν απολύτως. Οι τετράδες των Χρ. Παυλίδη και Μιχ. Κεσίδης ανέδειξαν από τρεις συμβούλους, ενώ από το μέτωπο των αγροτοσυνδικαλιστών εκλέχτηκε μόνος και ρυθμιστής πλέον της κατάστασης ο Γιώργος Λασκάκης.

Ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος και απελθών πρόεδρος Χαράλαμπος Παυλίδης έχει το προνόμιο να συγκαλέσει το νεοεκλεγέν συμβούλιο για τη συγκρότηση του σώματος.
Αναλυτικά στις εκλογές που ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν στις 13.30 στα γραφεία της ΕΣΑΣ συμμετείχαν 66 αντιπρόσωποι. Τα αποτελέσματα αναλυτικά:
Χαράλαμπος Παυλίδης 27
Στέφανος Κεσίδης 25
Ανδρέας Ιασωνίδης 25
Γιώργος Λασκάκης 23
Γιώργος Αδαμίδης 22
Ασπασία Ούλιου 20
Κώστας Κεσίδης 19
Είναι οι εφτά που εκλέχτηκαν. Ο Κ. Υφαντίδης ισοψήφισε με 19 σταυρούς με τον Φώτη Οσιπίδη και ευνοήθηκε από την κλήρωση
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι έλαβαν:
Φώτης Οσιπίδης 19
Θεόφιλος Μουρατίδης 117
Νίκος Πογέλης 17
Χάρης Καρυπίδης 14
Φίλιππας Κοτανίδης 12
Γιώργος Κωνσταντινίδης 9
Θεοδόσης Αραμπατζής 3