Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 4:06:03 μμ
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 22:16

Υπογραφή συμβάσεων σε καπνοπαραγωγικές περιοχές

Ανακοινώνεται από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, ότι έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση έγκρισης των δικαιούχων της 2ης πρόσκλησης της δράσης 1.4 «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές» καθώς, των δικαιούχων της 2ης πρόσκλησης της δράσης 2.3 «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» και των δικαιούχων της 3ης πρόσκλησης της δράσης 2.3 «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού».


Ως εκ τούτου οι δικαιούχοι που περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα πρέπει να προσέλθουν στη ΔΑΟΚ Κιλκίς μέχρι τις 26-11-2014 για την υπογραφή συμβάσεων.
Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως από τον δικαιούχο με υπόδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, είτε από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδιο φορέα (αστυνομία, ΚΕΠ κ.τ.λ.).
       Η  μη προσέλευση ή η προσέλευση του υποψηφίου προς ένταξη για υπογραφή της σύμβασης μετά την παρέλευση της προθεσμίας, δηλ. μετά  την 26-11-2014, συνεπάγεται τη μη ένταξή του στη δράση.
     Για τις περιπτώσεις που λόγω ανωτέρας βίας δεν μπορούν να προσέλθουν εγκαίρως, πρέπει να καταθέσουν εντός της ίδιας προθεσμίας αίτηση - δήλωση με τους λόγους αδυναμίας προσέλευσης καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με τα οποία αποδεικνύεται η ανωτέρα βία και να προσέλθουν στη ΔΑΟΚ να υπογράψουν τη σύμβαση μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία 10-12-2014.                                                                                                                         
Για περισσότερες πληροφορίες  μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής  Οικονομίας & Κτηνιατρικής-ΠΕ Κιλκίς, Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος, Τηλ. 23413-50121, 122 Ηλ. δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..