Quantcast
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, 1:40:08 πμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380
Πέμπτη, 17 Μαϊος 2018 20:53

Γνωστά κόλπα

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές ,οι "αριστεροί'' ανεβάζουν τους τόνους των αντιδεξιών αντανακλαστικών.
Όλο και περισσότερο χρησιμοποιούν τις λέξεις κλειδιά Γυάρος, Μακρόνησος, κλπ. όλο και περισσότερο αναφέρονται στο ληστρικό κεφάλαιο και τον Μάρξ ! Θαρρείς και ο κόσμος δεν ξέρει ποιά Κυβέρνηση εξυπηρέτησε καλύτερα τα Γερμανο-Αμερικανικά συμφέροντα τα τελευταία χρόνια.

 

 

ΜΠΡΑΒΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
Οι εργασίες στον δρόμο Ν.Σάντας Ασσήρου, όπως τουλάχιστον διαπιστώνει οπτικά ο οδεύων προς Θεσ/νίκη, δεν δείχνουν να έχουν προχωρήσει εδώ και ένα χρόνο ούτε μισό μέτρο.
 Και όμως ο Αντιπεριφερειάρχης μας κ.Βεργίδης ύστερα από αυτοψία που έκανε, δήλωσε στις τοπικές εφημερίδες: ''Αισιοδοξώ ότι ο δρόμος θα είναι έτοιμος τέλη 2019.""(ΕΙΔΗΣΕΙΣ 9-5-2018)
Τι ζώδιο είσαι Ανδρέα;

 

Ο ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝΤΟΣ
Όπως με διαβεβαίωσε ο Γενικός Διευθυντής του Δήμου Κιλκίς Γιώργος Γαβριηλίδης, το Αναψυκτήριο του Λόφου, αν όχι στα Ελευθέρια του Κιλκίς, τουλάχιστον στις 30 Ιουνίου 2018,θα λ ε ι τ ο υ ρ γ ε ί ανυπερθέτως.
Περί αυτού, τον κ. Γαβριηλίδη διαβεβαίωσε ο νέος Μισθωτής της Καφετέριας και στην συνέχεια για το ευχάριστο αυτό γεγονός σας διαβεβαιώνω εγώ.   Δηλαδή ο διαβεβαιώσας του διαβεβαιώσαντος.
Οψόμεθα.

 

ΠΑΡΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ
ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ
Έχουμε κι εμείς στο Κιλκίς τον .....Άκη μας. Όχι βέβαια τον Τσοχατσόπουλο αλλά τον Αντιδήμαρχο Κήπων και Δενδροστοιχιών Άκη Πιπερίδη.
Ξέρουμε κ. Άκη ότι τα γκαζόν των δημοτικών πάρκων της πόλης τα ανέλαβε εργολαβικά ανάδοχος εταιρία, αλλά υποθέτουμε ότι δεν είναι ανέλεγκτη .Εποπτεύεται από τον Δήμο και ως αρμοδιότερο Επόπτη θεωρούμε μάλλον το πρόσωπό σας.
Παρακαλούμε κ. Αντιδήμαρχε να συστήσετε στους όποιους υπευθύνους ότι στα πάρκα δεν κουρεύουμε μόνο το γκαζόν, αλλά περιποιούμαστε (ψαλιδίζουμε) και τις θαμνώδεις περιφράξεις των πάρκων που αν αφεθούν αψαλίδιστες χαλούν την συνολική ομορφιά του πάρκου.
Επίσης αξιότιμε κ. Αντιδήμαρχε, πείτε στους χειριστές των χορτοκοπτικών να συνεννοούνται μεταξύ τους. Προ δεκαημέρου δύο εργάτες (ένας άνδρας και μία γυναίκα) κούρεψαν το γκαζόν της πλατείας στο ύψος της Οδού Μεγ.Αλεξάνδρου 32. Ο ένας κούρεψε το γκαζόν στο Α ύψος και ο άλλος κούρεψε το γκαζόν στο Β ύψος. Ξέρετε το αποτέλεσμα κ. Αντιδήμαρχε; Κ ά ρ α γ κ ι ό ζ η ς.

 

ΦΛΩΡΙΔΗΣ 2018
Ωραία τα λες κυρ Γιώργη Φλωρίδη στο άρθρο σου (ΕΙΔΗΣΕΙΣ 9-5-2018)
Άσε όμως να μας τα πει κάποιος νεώτερης γενιάς. Αυτόν μπορεί κάποιοι να τον πιστέψουν.

 

ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;
Και καταλήγει η Ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:
- "Δηλαδή εμείς πρώτα πρέπει να παίρνουμε την άδεια του κ. Πολλάκη για να μιλάμε''.
Και λοιπόν; Δύσκολο είναι;  Απ ' ότι ξέρω τόσο εσείς, όσο και ο κ. Πολλάκης, ανήκετε στον "προοδευτικό "χώρο. Τρομάρα σας.....!!!

 

ΕΥΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ
Την ώρα που τελείωνα τα Σχόλιά μου, μου τηλεφώνησε ο αγαπητός συμπολίτης μας Κώστας Κολεσιώτης και μου είπε να γράψω ότι στο δρόμο του Ε' Δημοτικού Σχολείου (Μ.Αλεξάνδρου/Περικλέους, ύψος εκκλησίας) υπάρχουν λάκκοι όπου συγκεντρώνονται νερά σε κάθε βροχή. Αποτέλεσμα είναι κάθε φορά οι μαθητές και οι διερχόμενοι να λερώνονται από τα νερά των διερχόμενων αυτοκινήτων.
Ιδού λοιπόν έγραψα το παράπονο και παρακαλώ η αρμόδια αρχή να επιληφθεί της επιλύσεώς του. Δεν φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί να επανέλθω. Αυτά είναι παιχνίδια για τον Δήμο μας.

 

ΕΓΩ ΤΑ ''ΕΥΓΕ'' ΜΟΥ,
ΔΕΝ ΤΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΟΜΑΙ
Μπράβο Τάσο Ναούμη. Συμπυκνωμένο και μεστό το άρθρο σου στις τοπικές ΕΙΔΗΣΕΙΣ (9-5-2018)
Μία παραίτηση, έξι Συμπεράσματα. Σωστός και διδακτικός.

 

ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΑΣ
Πήγε ο άνεργος νέος να πιάσει δουλειά σε εταιρία που έψαχνε εργάτες. Αφού εξέθεσε τα προσόντα και τις γνώσεις του που υπερέβαιναν κατά πολύ τις απαιτήσεις του εργοδότη, ρωτήθηκε ποιές είναι οι οικονομικές του απαιτήσεις.
- Θέλω 800 ευρώ το μήνα, απάντησε ο νεαρός
- Ε, καλά. Εμείς θα σου δώσουμε μία μερσέντες, μία γραμματέα και έξι μισθούς προκαταβολή, απάντησε ο εργοδότης.
- Με δουλεύετε, απάντησε διστακτικά ο νεαρός.
   Και η απάντηση του εργοδότη;
- Εσύ άρχισες πρώτος.

 

ΕΙΠΑ  ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ
Χθες το βράδυ μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Κυριάκος (ξέρετε ποιός Κυριάκος) και με παρακάλεσε να κατέβω υποψήφιος στις εκλογές. Ο άνθρωπος έκλαιγε σχεδόν.
Εγώ όμως του απάντησα θαρραλέα. ''Άσε Κυριάκο μου λίγο να το σκεφτώ.''