Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 3:12:38 μμ
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 20:34

Μίκης ο... φασίστας!

Μάχομαι τον φασισμό σε όλες τις μορφές του και προπαντός στην πιο απατηλή και επικίνδυνη μορφή του, την α ρ ι σ τ ε ρ ό σ τ ρ ο φ η (Μίκης Θεοδωράκης, από την ομιλία του στο συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  στην Αθήνα στις 4 Φεβρ. 2018).
Και αμέσως άρχισαν τα νταβούλια και οι ζουρνάδες των ...προοδευτικών  αριστερών, τις ανόητες επιθέσεις εναντίον του.

 

 

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
Μπείτε στο ιντερνέτ στο σύνδεσμο  https://www.ipetitions.com/petition/adopt-olympus-heritage-cite και ψηφίστε ΝΑΙ στην αναγνώριση του θεϊκού βουνού μας Ολύμπου, ως μνημείου της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.
Η πρωτοβουλία ανήκει σε συγγενείς της συμπατριώτισσάς μας ,δικηγόρου Σοφίας Εμποροπούλου, είναι επαινετή και πρέπει να την προωθήσουμε.

 

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ
 Ανθρώπινο είναι, κάποιοι στο Δημοτικό Συμβούλιο να χάρηκαν ιδιαίτερα που επί τέλους νοικιάσθηκε το Αναψυκτήριο του Λόφου. Και θα κούνησαν με κακεντρέχεια το κεφάλι τους σε βάρος μου, επειδή έγραψα ότι με τον ρυθμό που πάμε, ούτε φέτος το καλοκαίρι θα λειτουργήσει ο Λόφος. Κατά την άποψή τους... διαψεύσθηκα!!!!
Όμως  ξανά  προειδοποιώ. τους αγαπητούς δημοτικούς Άρχοντες. Προσέξτε καλά τους όρους της μίσθωσης. Μελετήστε τους ξανά και ξανά. Προσέξτε διότι αύριο με τις πρώτες δυσκολίες των μισθωτών, θα αρχίσουν να έρχονται βροχηδόν οι ενστάσεις και διαμαρτυρίες τους
--''Μα κύριε δήμαρχε, κύριοι Σύμβουλοι δεν ξέραμε, ούτε υποψιαζόμασταν ότι το μαγαζί είχε τόσες πολλές ατέλειες, ελλείψεις και ελαττώματα. Δεν ξέραμε ότι το μαγαζί δεν είχε τις αναγκαίες άδειες και εγκρίσεις για την λειτουργία του. Δεν ξέραμε ότι οι τουαλέτες θέλανε άλλες πολεοδομικές προδιαγραφές. Νομίζαμε ότι κάποιος εξοπλισμός που υπήρχε μέσα στο αναψυκτήριο, συμπεριλαμβανόταν στην μίσθωση Νομίζαμε το ένα, νομίζαμε το άλλο.''
Προσέξτε μην συμβούν αυτά, γιατί στο τέλος θα έρθει η λυπητερή των μισθωτών: "Δυστυχώς καταγγέλλομε την Μίσθωση γιατί  εξαπατηθήκαμε''
Γι’ αυτό σας ξαναλέω: Προσέξτε και μη χαίρεστε. Διασφαλίστε γερά νομικά και πραγματικά την μίσθωση. Σας μιλώ με καλή πίστη και αγάπη στον Δήμο μου, τον οποίο άλλωστε υπηρέτησα ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Εσείς κάντε καλά την δουλειά σας και μακάρι εγώ να διαψευσθώ. Πρώτος εγώ θα χαρώ από την διάψευση.

 

ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ
Και μια και ο λόγος για τα δημοτικά, μια φιλική συμβουλή στον αγαπητό δήμαρχο: Μη λες συνέχεια φίλε δήμαρχε ότι δεν θα είσαι υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, γιατί κανένας δεν σε πιστεύει.
Εξάλλου, μόνος σου δηλώνεις στον Παγλαρίδη ότι ''στην πολιτική δεν μπορείς να πεις ποτέ αποστρατεύομαι''.
Τέλος, με παρόμοιες δηλώσεις κάνεις κακό στο δημαρχιλίκι σου, διότι οι δημότες εύλογα αρχίζουν να πιστεύουν ότι μετράς μέρες και δεν σε νοιάζει πια ο Δήμος.
Μακάρι να παράγεις έργο και να είσαι δήμαρχος των Κιλκισιωτών άλλα 20 χρόνια Εκεί στρέψε την προσοχή σου και όχι στις ίντριγκες των υποτιθεμένων διαδόχων σου. Αλλά είπαμε: Έργο.

 

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ
Διάβασα με προσοχή το άρθρο του Γιώργου Φλωρίδη στην νεόκοπη εφημερίδα των Αθηνών, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (29-1-2018). Σε άλλους καιρούς τα άρθρα του ήταν περιζήτητα σε πρωτοκλασάτες αθηναϊκές εφημερίδες. Έστω όμως και έτσι, ο Γιώργος αφήνει το μήνυμά του να περάσει. Πρώτον, τα σέρνει στον Τσίπρα με τους τυχοδιωκτισμούς του και δεύτερον, παρουσιάζει το Κίνημα Αλλαγής Κόμμα που ''εμφανίζει ήδη διαλυτικού χαρακτήρα αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις στο εσωτερικό του.''
Επειδή ο Γιώργος δεν πάει σε απο-κόμματα του 2%, το συμπέρασμα είναι μάλλον άνοιγμα προς την Ν.Δ. Ίδωμεν.

 

ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ
Αξιόπιστος νεοδημοκράτης που έχει πολύ καλές προσβάσεις στην τοπική Οργάνωση με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, στις προσεχείς εκλογές να υπάρξουν στα ψηφοδέλτια του Κόμματος ονόματα υποψηφίων που διετέλεσαν υπουργοί ή βουλευτές στον νομό μας. Πλήν βεβαίως του Γεωργαντά, ο οποίος και νέος είναι και επέδειξε σημαντική κινητικότητα.
Αν και θεωρείται αναγκαία και απολύτως επιβεβλημένη μια τέτοια αλλαγή ψηφοδελτίου, εν τούτοις δεν είναι καθόλου αυτονόητη. Γι’ αυτό οι τοπικοί παράγοντες, έχουνε χρέος να μεταφέρουν το μήνυμα στην Πειραιώς, αν θέλουν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο για την πατρίδα και για το κόμμα βεβαίως.

 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ
Στην τριγωνική απόληξη των οδών Αισχύλου με Βυζαντίου, στο σημείο συναντήσεως με την περιφερειακή οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, η ΔΕΥΑΚ ή κάποιος εργολάβος του Δήμου, ανάσκαψε τον δρόμο, τον σκέπασε, τον περικύκλωσε με ταμπέλες και τον ...εγκατέλειψε στην τύχη του!!!
Αυτά  έγιναν περί τα τέλη Νοεμβρίου 2017 και σήμερα κυλάμε Φεβρουάριο 2018. Τι αλήθεια περιμένουν οι ανασκαφείς; Να γίνει μήπως κανένα σοβαρό ατύχημα και μετά οι υπαίτιοι να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν;