Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, 3:06:06 πμ
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 20:20

Νάχαμε να λέμε...

Ξεχάσαμε τώρα τους στρατιωτικούς στον Έβρο, τις μειώσεις των συντάξεων, τις απειλές των τούρκων, την ΑΟΖ, το Κυπριακό, το Μακεδονικό και ένα σωρό καυτά θέματα της καθημερινότητος και μας μάρανε το πιστόλι του Ιβάν. Πρώτο θέμα τρείς μέρες στα ΜΜΕ. Θαρρείς και δεν υπήρξαν πιστολάδες ''αθλητικοί'' παράγοντες προ Ιβάν. Όλος ο κόσμος τους ξέρει.


Βολεύει όμως το θέμα τους κυβερνώντες. Όσο νάναι, αλλάζει η ατζέντα. Και τα ζόρια είναι μεγάλα.
Νάσαι καλά Ιβάν. Προσφέρεις πράγματι υπηρεσία στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοί οι χαμουτζήδες συνεχίζουν την παράδοση των απαράδεκτων Λαϊκών του Μεσοπολέμου, τότε που δημοσιογράφοι αξίωναν οι Ανταλλάξιμοι Πρόσφυγες συμπατριώτες μας να φορούν ειδικό περιβραχιόνιο για να ξεχωρίζουν από τους γηγενείς έλληνες ,δηλαδή από τους παλιοελλαδίτες.
Στις ειδήσεις των 8 της 12 Μαρτίου 2018,η τηλεόραση του Σκάι, αφού επί ώρα σχολίασε το επεισόδιο με την οπλοφορία του Ιβάν στο γήπεδο, τελικά παρουσίασε ρεπορτάζ για το πως τα ξένα ΜΜΕ του κόσμου παρουσίασαν το γεγονός. Και αφού τελείωσε με τους ευρωπαίους, ασιάτες, αμερικανούς κλπ, η ανταποκρίτρια είπε επί λέ ξ ε ι:
''Και τώρα ας δούμε πως παρουσιάσθηκε το γεγονός στην  Π Α Τ Ρ Ι Δ Α  του κ.Ιβάν Σαββίδη και άρχισε να παρουσιάζει ανταποκρίσεις από την .........Ρωσία..
Ο Ιβάν είναι Έλληνας πολίτης, είναι ομογενής και πατρίδα του είναι η ΕΛΛΑΔΑ. Αυτή η ανόητη κοπελίτσα που δεν γνωρίζει ιστορία, θα έπρεπε να κληθεί αμέσως από την διεύθυνση του σταθμού και να της γίνει αυστηρότατη επίπληξη, για βαριά προσβολή των προσφύγων, γιατί ο Σαββίδης είναι ένας από αυτούς τους περήφανους πρόσφυγες έλληνες.
Φοβούμαι όμως ότι οι άσχετοι του σταθμού, όχι μόνον δεν  επέπληξαν την δημοσιογράφο, αλλά  μάλλον οι ίδιοι την έβαλαν  να πει πως πατρίδα του Ιβάν είναι η Ρωσία. Οι δήθεν πατριώτες.!!!!

 

ΤΑ...ΠΑΙΔΙΑ
Μας έχουν πρήξει οι άσχετοι της τηλεόρασης με την εσφαλμένη παρουσίαση της προσωπικότητας των στρατιωτικών μας που συνέλαβαν οι τούρκοι στον Έβρο.
Παιδιά τους ανεβάζουν, παιδιά τους κατεβάζουν. Επί τέλους οι συλληφθέντες, δεν είναι παιδιά. Είναι ά ν δ ρ ε ς που η πατρίδα τους εμπιστεύθηκε την φύλαξη της.
Προσβάλλει λοιπόν τους συλληφθέντες και την πατρίδα ο παραπάνω χαρακτηρισμός, διότι ούτε οι στρατιωτικοί είναι παιδιά, ούτε η πατρίδα εμπιστεύθηκε την προστασία της σε παιδάκια, όπως υπονοούν οι άσκεφτοι.

 

ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
Όταν ένα κόμμα λέει στο άλλο Κόμμα, θα ψηφίσω την Προανακριτική σου αν κι εσύ ψηφίσεις την δική μου, ποιός νομίζετε ότι έχει το τεκμήριο της αθωότητας; Σίγουρα όχι εκείνος που προτείνει συμψηφισμό, γιατί ο καθαρός ψηφίζει όσες προανακριτικές του προτείνουν χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

 

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ
Κοιτάξτε τι δήλωσε ο Αβραμόπουλος που παραπέμπεται στην Προανακριτική για το σκάνδαλο Νοβάρτης: ''Θα καθίσουν στο σκαμνί, όσοι εμπλέκονται στην σκευωρία '' Ο ελληνικός όμως Λαός θα προτιμούσε να έλεγε ο κύριος αυτός:'' Θα καθίσουν στο σκαμνί  όσοι εμπλέκονται στο σ κ α ν δ α λ ο ''
Ήρεμα Αβραμόπουλε. Όχι απειλές. Άν είσαι αθώος δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι.  

 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Πρωτοσέλιδο της ημερήσιας αθηναϊκής εφημερίδος  ΕΘΝΟΣ  της Τρίτης 13 Μαρτίου 2018.
Ούτε μία λέξη για την πιστόλα του Ιβάν.
Ενώ όλες οι ελληνικές εφημερίδες προέβαλαν το θέμα, η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, όχι μόνο δεν έβαλε μια φωτογραφία του κουμπουροφόρου Προέδρου του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έγραψε ούτε ΜΙΑ λέξη για το γεγονός.
Καταλάβαμε γιατί ο Ιβάνης τρέχει να αγοράσει κανάλια και εφημερίδες.

 

ΟΙ (ΑΝ)ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ
Σταθερά εκφράζω την οργή μου όταν βλέπω να εκπροσωπεί την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η απαράδεκτη Σπυράκη και οι φίλοι μου εκφράζουν την δυσφορία τους γι αυτήν μου την συμπεριφορά.
Δεν τους απαντώ. Τους παραπέμπω μόνο στην προχθεσινή ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ όπου αναφέρεται ότι η κυρία αυτή όταν δούλευε στο MEGA  επί ΠΑΣΟΚ ,''έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της.''
Τους αρέσει αυτό; Δεν υπάρχουν άξιοι Νεοδημοκράτες να εκπροσωπήσουν το Κόμμα;

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ
Μέσω της στήλης, συνδημότης προτείνει στον Δήμο μας να αξιοποιήσει τον δρόμο Σαλάτς-Προφήτης Ηλίας με πλακάκια, παγκάκια και μπόλικο πράσινο με λουλούδια, ώστε οι συμπολίτες μας να τον χρησιμοποιούν για λόγους περιπάτου και άθλησης.
Πολύ ωραία ιδέα. Αρκεί εκεί στον Δήμο να υπάρχουν ευήκοα ώτα.

 

ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ
Άλλος συνδημότης μας μου είπε ότι όλες οι λάμπες του δρόμου προς εκκλησία Λόφου Αγίου Γεωργίου είναι σπασμένες και τα γυαλιά κείνται κατά γης.
Δεν έχω ιδία αντίληψη, αλλά για να το λέει ο άνθρωπος κάτι θα ξέρει. Καιρός λοιπόν να επιληφθεί η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου.