Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 4:54:52 μμ
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2007 05:43

Απουσία ΠΑΣΟΚ

Αίσθηση προκάλεσε(;) η απουσία του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις εργασίες του τακτικού ετήσιου συνεδρίου της ΤΕΔΚ νομού Κιλκίς. Θα μας πείτε, εδώ το ΠΑΣΟΚ απουσιάζει παντελώς από την πολιτική ζωή του νομού, από την καθημερινή πάλη των ανθρώπων για προκοπή, το συνέδριο της ΤΕΔΚ.
Το ΠΑΣΟΚ εμφανίσθηκε ανανεωμένο και μαχητικό στο προσκήνιο μετά τις βουλευτικές εκλογές! Όταν είχε να λύσει τα εσωτερικά του προβλήματα, όταν είχε να ξεκαθαρίσει… συντροφικούς λογαριασμούς. Δηλώσεις και αρθρογραφία στον τοπικό τύπο, από κάθε πλευρά του κόμματος, κινητοποίηση όλων των μηχανισμών, τρέξιμο από χωρίον εις χωρίον. Και μετά; Οι νικητές ησύχασαν, οι ηττημένοι αναπαύθηκαν. Μετά δε και την παραίτηση του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, ήρθε κι έδεσε.Αν δεν κάνουμε λάθος, τα κόμματα υπάρχουν για να παλεύουν την επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας και των πολιτών και όχι για να ξεκαθαρίζουν εσωτερικούς λογαριασμούς.
Αν έγκαιρα το καταλάβουν αυτό στο ΠΑΣΟΚ, θα έχουν στο μέλλον να διαχειρισθούν κάτι, να παίξουν το ρόλο που επιθυμούν. Αλλιώς, στην πολιτική δεν υπάρχει κενό.