Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 8:21:00 μμ
Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2008 09:50

Στον αστερισμό του ίντερνετ ο νομός Κιλκίς

Ούτε στις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας δεν μπορούσαμε να φαντασθούμε, πως το άνοιγμα του δημοσιογραφικού μας οργανισμού στο διαδίκτυο θα είχε αυτά τα καταπληκτικά αποτελέσματα.
Φαίνεται όμως πως η ποιότητα της δουλειάς μας και η πληρότητα της ιστοσελίδας μας, από τις καλύτερες σε πανελλαδικό επίπεδο για περιφερειακά μέσα ενημέρωσης, απέφερε καρπούς και πέρασε το νομό Κιλκίς με τον καλύτερο τρόπο στον παγκόσμιο ιστό της πληροφόρησης.

Το www.eidisis.gr έφθασε αισίως τους 50.000 επισκέπτες, απλώνοντας σε όλον τον κόσμο τη φωνή του νομού Κιλκίς, τα αιτήματα των φορέων του, τις επιτυχίες των ανθρώπων του.
Η μεγάλη επιτυχία της ιστοσελίδας μας και η εκπληκτική επισκεψιμότητά της, αύξησαν κατακόρυφα την εμβέλεια και την επιρροή του δημοσιογραφικού μας συγκροτήματος εντός και εκτός νομού, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο τη φωνή του Κιλκίς. Μια διαδικασία που θα συνεχίσουμε να την προωθούμε, βελτιώνοντας διαρκώς της ΕΙΔΗΣΕΙΣ, την ΠΡΩΙΝΗ – που πλέον κυκλοφορεί με 16 σελίδες- και την ιστοσελίδα μας.
Το οφείλουμε στον τόπο και στους ανθρώπους του.