Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 4:57:49 μμ
etpa
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 20:11

Ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Τσογγίδη

Συντάκτης:

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης και αποχώρησης από την παράταξη της πλειοψηφίας κατέθεσε στο δήμο Κιλκίς ο μέχρι πρότεινος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, Γιάννης Τσογγίδης. Στη δήλωσή του αναφέρει:
“Με την παρούσα δηλώνω οτι αποχωρώ από τον Συνδυασμό της πλειοψηφίας ΑΝΟΔΟΣ – 7ΠΟΛΙΣ  και καθίσταμαι από σήμερα ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κιλκίς.


Δεδομένου ότι δεν έχω κανένα σημείο επαφής με τον επικεφαλής του Συνδυασμού, αλλά και τίποτε κοινό σε ό,τι αφορά την πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική κουλτούρα μαζί του και επιπλέον δεν είναι δυνατόν να συμμετέχω σε έναν Συνδυασμό οργανωτικά ανίσχυρο, αδρανοποιημένο και πολιτικά στραγγαλισμένο, βασισμένο στην αρχή του ενός, το πιο σωστό απέναντι στον εαυτό μου και στους συναδέλφους που δώσαμε στην αρχή τουλάχιστον κοινούς αγώνες και μου έκαναν την τιμή να με ψηφίσουν για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για 30 μήνες είναι να ανεξαρτητοποιηθώ με την ακράδαντη πίστη ότι το συμφέρον του πολίτη και του τόπου είναι η απόλυτη προτεραιότητα.
Για όσους σπεύσουν να πουν ότι θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα, η απάντηση είναι προφανής ότι εμείς κάναμε τον άνθρωπο αυτό Δήμαρχο από το πουθενά, πολιτικά και ηθικά μας χρωστά και δεν τον χρωστάμε.
Εκφράζω την εκτίμηση και το σεβασμό μου στη μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων της συμπολίτευσης πλην ελαχίστων εξαιρέσεων με τους οποίους είχαμε κοινή πορεία ως ένα σημείο σε έναν ανηφορικό δρόμο με μεγάλη προσπάθεια και μόχθο. Επίσης τρέφω την ίδια εκτίμηση και σεβασμό και για αρκετούς από τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης.
Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Κιλκίς αξίζει καλύτερης τύχης”.