Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, 3:30:15 μμ

Αυτοδιοίκηση

Άρθρο του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Ένα από τα λίγα πράγματα που μας δίδαξε η πανδημία του κορονοϊού είναι η ασθενική αντίσταση στην πληροφορία της σύγχυσης.

Έργα 25 εκατ. ευρώ στην πόλη και τους οικισμούς του δήμου Κιλκίς. Ο Δήμαρχος Δημ. Κυριακίδης υπογράφει τη Δευτέρα στην Αθήνα μαζί με τον υπουργό
Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο την ένταξη στο «Αντώνης Τρίτσης».

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 21:58

Τέλος στο κλείσιμο της 21ης Ιουνίου τα Σαββατοκύριακα

Συντάκτης:

Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αποδίδονται για την κυκλοφορία των οχημάτων η κεντρική οδός της 21ης Ιουνίου και η οδός Εθνικής Αντιστάσεως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής ενώ τις ίδιες ημέρες και ώρες αίρεται και η απαγόρευση στάσης και στάθμευσής τους.

Με ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί κατά την θερινή περίοδο για τις ανάγκες καθαρισμού των ερεισμάτων του οδικού δικτύου και απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης βλάστησης (κοπή χόρτων, θάμνων, κλαδιών κτλ.) και τη χειμερινή περίοδο για τις εργασίες αποχιονισμού του οδικού δικτύου, εξοπλίζεται η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, με την υπογραφή της σύμβασης για την προμήθεια ενός οχήματος πολλαπλών χρήσεων – παρελκόμενων, αξίας 449.500,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%), με την εταιρεία «MERCEDES BENZ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στην πόλη του Κιλκίς, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 19:57

Σε ισχύ η παράλληλη λαϊκή αγορά στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη θα λειτουργήσει παράλληλη λαϊκή αγορά στην πόλη του Κιλκίς από το Σάββατο 17 Οκτωβρίου  και μέχρι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γουμένισσας Αστέριος Τάτσης με τοπικούς συμβούλους και προσέφεραν δωρεάν παιδικές μάσκες στον διευθυντή κ. Φώτη Γίγκερη, ως ένδειξη συμμετοχής τους στην προστασία των μαθητών από την πανδημία του Covid 19.

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 14:31

Διαγραμμίζεται η οδός 21ης Ιουνίου στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Εργασίες διαγράμμισης προγραμματίζονται σε όλο το μήκος της κεντρικής οδού 21ης Ιουνίου της πόλης του Κιλκίς την Κυριακή 18 Οκτωβρίου από τις 8:00 έως τις 15:00.

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 13:38

Ομορφαίνουν τα χωριά στη Δ.Ε. Δοϊράνης

Συντάκτης:

Εκτεταμένες παρεμβάσεις καθαριότητας και καλλωπισμού γίνονται το διάστημα αυτό στους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης, στις πρώην κοινότητες Ακρίτα, Αμαράντων και Δροσάτου, καθώς και στην κοινότητα Μυριοφύτου.

Παραδόθηκε για χρήση των δημοτών της Κοινότητας Γουμένισσας η νέα παιδική χαρά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θ. Ζελέγκου Γουμένισσας, όπου πληρεί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας, περιλαμβάνει όμορφα πρωτότυπα παιχνίδια και ελαστικό δάπεδο ασφαλείας.