espa pkm

Τρίτη, 14 Απριλίου 2026, 10:46:20 μμ

Αυτοδιοίκηση

Η από μακρού χρόνου αποστασιοποίηση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Παμποράκη από την παράταξη του Χρ. Γκουντενούδη επισημοποιήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας το βράδυ της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 20:22

Ο γαστρονομικός πλούτος της Παιονίας στο πιάτο...

Συντάκτης:

Ένα εντυπωσιακό μενού αποτελούμενο από 20 διαφορετικά πιάτα βασισμένα αποκλειστικά στις εύγευστες πρώτες ύλες της Παιονίας, το οποίο συνόδευαν τα φημισμένα κρασιά της  περιοχής, συνέθεσε τη θεματική εκδήλωση για την προώθηση της γαστρονομίας και του οινοτουρισμού που διοργάνωσε η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Παιονίας υπό την αιγίδα του Δήμου.

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 10:34

Ομιλία Γκουντενούδη στη Γουμένισσα την Δευτέρα 19/12

Συντάκτης:

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ώρα 18.οο στο Κέντρο Νεότητας Γουμένισσας η Νέα Ισχυρή ΠΑΙΟΝΙΑ οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με ομιλία του πρώην Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού Χρήστου Γκουντενούδη.
Η ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ προσκαλεί όλους τους κατοίκους της Γουμένισσας και της γύρω περιοχής στην ομιλία όπου θα αναπτυχθούν οι θέσεις και οι προτάσεις του συνδυασμού ενόψει της νέας πενταετίας.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (6-12-2017)

Με διαδοχικά ψεύδη και παραπληροφόρηση ο κ. Γκουντενούδης  επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό της  κοινής γνώμης. Με ανακοινώσεις που περιέχουν χαλκευμένες πληροφορίες  επιχειρεί συνεχώς να πλήξει την διοίκηση του δήμου Παιονίας για να εξυπηρετήσει  ιδιοτελείς σκοπούς.

Προσβλέποντας στην ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας και των σχολικών μονάδων, πέραν της λειτουργικότητάς τους, η Δημοτική Αρχή ενίσχυσε δεκατρία ακόμη διδακτήρια με συστήματα αντικεραυνικής προστασίας.

Νέα αλεξικέραυνα τοποθετήθηκαν:

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 21:14

Με Κίτρινη Καρδιά φωτίστηκε το Δημαρχείο Κιλκίς

Συντάκτης:

Με μια τεράστια ‘’Κίτρινη Καρδιά’’ που περιέβαλλε τους εργαζομένους στην Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς φωτίστηκε απόψε το Δημαρχείο.

Η συμβολική φωταγώγηση έγινε από τη Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο προωθητικής δράσης της ΚΕΔΕ, για να εκφράσει ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους εργαζομένους μιας πολύ δύσκολης δουλειάς, στους ανθρώπους που ξυπνούν από τα χαράματα και μεριμνούν να είναι η πόλη και τα χωριά του Δήμου Κιλκίς καθαρά και φροντισμένος ο δημόσιος χώρος.

«Για άλλη μια φορά, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η διοίκηση Σιωνίδη, κατέδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο την απολυταρχική λειτουργία της. Στην καθιερωμένη διαδικασία ερωτήσεων εκτός ημερησίας διάταξης, ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Καπουτζής δεν έδωσε το λόγο στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για να προβεί σε περαιτέρω διευκρινήσεις, επικαλούμενος δήθεν τον κανονισμό λειτουργίας, κάτι που κάνει κατά το δοκούν.

Ορκίστηκε χθες ενώπιον του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη ο νεοεκλεγείς Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Κιλκίς Αδάμ Χριστοδουλίδης.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε στον εκπρόσωπο της ανεξάρτητης αρχής να ασκήσει με επιτυχία τα καθήκοντά του, απερίσπαστος από κάθε επίδραση  και να συνδράμει με το έργο του στην απλοποίηση των διαδικασιών που αφορούν υποθέσεις του πολίτη εξαντλώντας κάθε προσπάθεια για την ορθή επίλυσή τους.

«Εδώ και ένα μήνα, από τη στιγμή που το καλάθι του νοικοκυριού εφαρμόστηκε, συνέβαλε ισχνά στην εκτόνωση της ακρίβειας που πλήττει όχι μόνο τις ευπαθείς ομάδες αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Ωστόσο, το πρόβλημα παραμένει, είναι καθημερινό και στερεί από την ελληνική οικογένεια βασικά καταναλωτικά είδη.