Τρίτη, 26 Μαΐου 2020, 12:12:08 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το προφίλ της άγνωστης που επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη στην Καλλιθέα, επιχειρεί να σκιαγραφήσει η αστυνομία, προκειμένου να ξετυλίξει το κουβάρι της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης.

Όπως εξήγησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στον Δημήτρη Οικονόμου, ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, στην αρχή όλοι πίστευαν ότι θα είναι ζήτημα ωρών για να βρεθεί η δράστρια ωστόσο η υπόθεση τελικά δεν ήταν απλή, ούτε έχει προχωρήσει τόσο πολύ.

Σε μάχη με την Ελλάδα, για την προσέλκυση των μεγαλύτερων κατά το δυνατόν μεριδίων αγοράς των φετινών θερινών διακοπών των μεγάλων χωρών, και ειδικά της Γερμανίας, εξελίσσεται για την Ισπανία και την Πορτογαλία η φετινή σεζόν, γράφει η Καθημερινή.

DW Λένα Κλιμκάιτ, Αντρέας Λαντβερ/dpa

Επιμέλεια: Ειρήνη Αναστασοπούλου

Σαν να μην είχε ο κόσμος αρκετά προβλήματα με την πανδημία κορωνοϊού, προστίθεται τώρα και η επικίνδυνη κλιμάκωση ανάμεσα στους «αιώνιους» ανταγωνιστές, τις ΗΠΑ και την Κίνα.

Έχω ζητήσει στο υπουργείο Εσωτερικών να προσαρμοστεί το καθεστώς των αδειών των γονέων που έχουν παιδιά που είναι στο ολοήμερο ούτως ώστε να μπορούν να κάνουν χρήση μειωμένου ωαρίου για να παραλάβουν τα παιδιά τους τόνισε η υπουργός Νίκη Κεραμέως στον ΣΚΑΙ, στο περιθώριο της απόφαση επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων.

Η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατέθεσε στις 7 Μαΐου   2020 – με τη μορφή Αναφοράς – προς τους  κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης και Επενδύσεων το έγγραφο του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς “ΒηματίΖΩ”, που περιγράφει τα προβλήματα που προκύπτουν από τις υπουργικές αποφάσεις και τις ΠΝΠ με τις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία του Συλλόγου λόγω της πανδημίας.

Ενημερώνονται από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς οι καταναλωτές του Κιλκίς ότι στην περιοχή ανάντη της οδού Σκρα έγινε απρόβλεπτη θραύση του αγωγού ύδρευσης από εταιρεία τοποθέτησης οπτικών ινών, με αποτέλεσμα να διακοπεί η υδροληψία στην ευρύτερη περιοχή άνω της 21ης  Ιουνίου.

Συνελήφθη στις 25 Μαΐου το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, χρησιμοποιώντας κλεμμένη τραπεζική κάρτα ημεδαπού, πραγματοποίησε συναλλαγές σε καταστήματα του Κιλκίς, συνολικής αξίας περίπου 147 ευρώ.

Στο νoμό Κιλκίς έχουν υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης 23 εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δέκα διαφορετικών ειδικοτήτων:

Σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα αποστέλλει η Αθήνα, τονίζοντας μέσω του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, πως ο φράχτης στον Έβρο θα ολοκληρωθεί, καθώς επίσης και ότι τα σύνορα δεν αμφισβητούνται.

Την ανησυχία του για τον εφησυχασμό που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην κοινωνία για τον κορωνοϊό, εξέφρασε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στους Δημήτρη Οικονόμου και Άρη Πορτοσάλτε.

Σελίδα 1 από 12685