Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021, 10:09:39 μμ
etpa
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Έτοιμο να επανέλθει στις διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό του πρόγραμμα είναι το Ιράν, όπως ανακοίνωσε ο Ιρανός υφυπουργός αρμόδιος για τα θέματα.

«Είχα μια σοβαρή και εποικοδομητική συνομιλία με τον Ενρίκε Μόρα για τα ουσιώδη στοιχεία μιας επιτυχούς διαπραγμάτευσης.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ είχε σήμερα επικοινωνία με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις.

«Συζητήσαμε για την Παγκόσμια Υγεία, τις Γυναίκες που βρίσκονται σε συράξεις και για τον Ινδο-Ειρηνικό.

Πρόκειται για το περιβόητο χάπι της

Το αμερικανικό φαρμακευτικό εργαστήριο Merck, ανακοίνωσε σήμερα μια συμφωνία αδειοδότησης με τη Medicines Patent Pool (MPP), εταιρία που υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη, η οποία θα επιτρέψει σε περισσότερες εταιρίες να κατασκευάσουν γενόσημες εκδοχές του πειραματικού αντιικού χαπιού της κατά του κορονοϊού.

Σε μεγάλη πίεση είναι η Χαλκιδική η οποία σημειώνει αύξηση στα κρούσματα κορονοϊού και στις νοσηλείες από τον ιό.

Το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικήςείναι σε ιδιαίτερη πίεση μετά την αύξηση που σημειώνουν τόσο οι νοσηλείες όσο και οι διασωληνώσεις.

Θα δημιουργηθεί κόκκινη, μη προσβάσιμη ζώνη για την διεξαγωγή της συνάντησης

Οι ιταλικές αρχές θεσπίζουν τα τελευταία μέτρα ασφαλείας ενόψει της διεθνούς συνόδου της G20 η οποία θα διεξαχθεί στη Ρώμη, το Σαββατοκύριακο.

Τοποθέτηση για την δήλωση της προέδρου του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, ότι δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα της για πρόεδρο της Τουρκίας, πραγματοποίησε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

«Είμαι ένας άνθρωπος έξω από όλες αυτές τις συζητήσεις.

Έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια από την Διεθνή Αμνηστία

Η Διεθνής Αμνηστία απηύθυνε σήμερα έκκληση στην παγκόσμια κοινότητα να αυξήσει επειγόντως την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Μαδαγασκάρη, το μισό νότιο τμήμα της οποίας μαστίζεται από μια άνευ προηγουμένου ξηρασία λόγω της κλιματικής αλαγής.

Έκτακτες διακοπές νερού είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Συγκεκριμένα, χωρίς νερό είναι καταναλωτές στην πλατεία Ιπποδρομίου, την Αλεξάνδρου Σβώλου, την Μανουσογιαννακη και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στο κέντρο της πόλης.

Θα ακολουθήσει και το «ΟΚ» των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων

Θετική είναι η γνωμοδότηση FDA για να χορηγηθεί το εμβόλιο της Pfizerσε παιδιά 5-11 ετών.

Η Υπηρεσία δεν είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει τη γνωμοδότηση, συνήθως όμως υιοθετεί τη σύσταση των συμβούλων της, οι οποίοι τάχθηκαν υπέρ του εμβολίου με 17 ψήφους υπέρ και μια αποχή.

Τα υγειονομικά μέτρα στην Γερμανία δεν μπορούν ακόμα να αρθούν – Τι λένε οι ειδικοί

Η 25η Νοεμβρίου δεν θα είναι «η Ημέρα της Ελευθερίας», ξεκαθάρισαν το Σοσιαλιστικό Κόμμα (SPD), οι Πράσινοι και οι Φιλελεύθεροι (FDP), αναφερόμενοι στην ημερομηνία εκπνοής της τρέχουσας περιόδου «κατάστασης επιδημίας», η οποία επιτρέπει τη λήψη αυστηρών περιοριστικών μέτρων από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Σελίδα 1 από 14716