Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 2:44:55 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουλίου 2020 στην αίθουσα Β.Σεργιαννίδης του Επιμελητηρίου η διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ν.Κιλκίς (πρώην ΝΟΔΕ) με την ευκαιρία της επετείου του ενός χρόνου από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ (7 Ιουλίου 2019) με μοναδικό θέμα : Ένας χρόνος διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη – Σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα.

Μία ακόμα σύσκεψη πραγματοποίησε η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο, με σκοπό να ενημερώσει τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής για τις οικονομικές και διεθνείς εξελίξεις, καλώντας τον να ορθώσει το ανάστημά του και να οργανώσει τον αγώνα του, ώστε να μην πληρώσει και αυτή την κρίση.

Με μια υπέροχη ποντιακή βραδιά γιορτάζουν τα ΔΕΙΛΙΝΑ τα 40 χρόνια διασκέδασης, το Σάββατο 18 Ιουλίου, έναρξη 22:30.

Το Δροσάτο και πάλι στο επίκεντρο της διασκέδασης, με Τσιτιρίδη, Ιντζεβίδη, Ποτουρίδου, Μπαϊρακτάρη και Ιακωβίδη.

Με 1 χρυσό μετάλλιο και σημαντικές διακρίσεις στις αποσκευές του επέστρεψε ο Αθλητικός Σύλλογος «Αίας» Κιλκίς από την Καβάλα με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ16, που πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Ιουλίου.

Με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή εκπροσωπήθηκε  το σωματείο στίβου «Αθλητική Παιδεία» της Αξιούπολης, στον 1ο όμιλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Κ16 που διεξήχθη στην Καβάλα το Σάββατο και την Κυριακή 11&12/7/2020. Οι αθλητές και αθλήτριες κέρδισαν επάξια την συμμετοχή τους στη τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, μετά την διάκριση που πέτυχαν στους αγώνες πρόκρισης του διασυλλογικού πρωταθλήματος της κατηγορίας Κ16 που έγινε στα Γιαννιτσά στις 20/6/2020.

«Όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν στις μέρες μας, είναι τραγικά, δεν θα έλεγα πρωτόγνωρα αλλά είναι συμπεριφορές οι οποίες συνδέονται με την ψυχολογία του κατακτητή», ανέφερε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, Ιωάννης, μιλώντας στον Flash 99.4 και στην εκπομπή «Απλά επικίνδυνοι»

Ρεπορτάζ: Μίνα Αφεντούλη

Στην ανάγκη για σύσταση ομάδας εργασίας που θα εξετάσει τις προτάσεις για την επίλυση του ζητήματος των κτιριακών εγκαταστάσεων του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης κατέληξε η ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο διοικητήριο, παρουσία του υπουργού δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και του υφυπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Καραόγλου.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-7-2020)

Δυο φορές είχαμε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη που έδωσε διαπιστευτήρια λογικής αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού θα είχε την πρόνοια να επιστρατεύσει την ίδια λογική και στην εν συνεχεία αντιμετώπιση των εισερχόμενων κρουσμάτων και τις δυο φορές πέσαμε έξω.

Στο πανί της μεγάλης οθόνης του ‘’Δημήτριου Ζωηρού’’ οι μικροί σινεφίλ θα απολαύσουν απόψε στις 21:15 την παιδική περιπέτεια ‘’Ουπς! Ο Νώε έφυγε’’.

Ακολουθεί στις 23:15 ο ‘’Django ο Τιμωρός’’ ένα σπαγγέτι γουέστερν με εστίαση στην αμερικανική ηθική, δοσμένο με μαύρο χιούμορ, που σκηνοθετεί μαεστρικά ο Κουεντίν Ταραντίνο.

Οι προβολές των δύο ταινιών θα επαναληφθούν την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Σελίδα 1 από 12839