Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, 4:21:50 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η Συρία προβάλλει αντίσταση στις προσπάθειες της Ρωσίας να μεσολαβήσει για μια σύνοδο κορυφής με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η Συρία προβάλλει αντίσταση στις προσπάθειες της Ρωσίας να μεσολαβήσει για μια σύνοδο κορυφής με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανέφεραν σήμερα τρεις πηγές, έπειτα από μια και πλέον δεκαετία εχθρότηταςμεταξύ Δαμασκού και Αγκυρας μετά το ξέσπασμα του εμφυλίου πολέμου στη Συρία.

Η Τζόρτζια Μελόνι εξυμνεί και φέρνει ως παράδειγμα προς μίμηση το ελληνικό «μεράκι» κατά την παρέμβασή της στο οικονομικό συνέδριο του ιδρύματος Γκουίντο Κάρλι.

Στην πολύτιμη σημασία της ελληνικής λέξης “μεράκι” αναφέρθηκε, ως παράδειγμα προς μίμηση, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι κατά την παρέμβασή της στο οικονομικό συνέδριο του ιδρύματος Γκουίντο Κάρλι.

Ένα ζευγάρι άναψε τα 60.000 λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου στολισμού του σπιτιού του και έλαβε απειλητική επιστολή εν μέσω ενεργειακής κρίσης.

Ένα ζευγάρι στη βορειοδυτική πόλη Ντέλμενχορστ έλαβε σήμερα μια απειλητική επιστολή αφότου φωταγώγησε την κατοικία του, το «Σπίτι των Χριστουγέννων» όπως είναι γνωστό, με 60.000 εορταστικά λαμπιόνια.

Κλοπή σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε mini market, στην οδό Φιλίππου, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 18:00, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπούκαραν στο κατάστημα και εκμεταλλευόμενοι την απουσία του υπαλλήλου, άρπαξαν τις εισπράξεις.

Κύριε Πρόεδρε, καλώς ορίσατε στο ακριτικό Κιλκίς,

Είμαι ο Στράτος Ξηρουδάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Κιλκίς και ο Α’ Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ).

Πρόσφατα είχατε συναντηθεί στην Αθήνα με τις συνταξιουχικές οργανώσεις εσείς, η κα Ξενογιαννακοπούλου και ο κ. Τεμπονέρας.

Σε ό,τι αφορά στην πληρωμή των προγραμμάτων απονιτροποίησης ο κ. Γεωργαντάς είπε ότι «στο gov.gr έχει ανέβει η κατάσταση των πληρωμών που θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα».

Σχετικά με την καλλιέργεια μήλων, διευκρίνισε ότι «η συνδεδεμένη θα καταβληθεί για το 2022 και είπε ότι μέχρι 15 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί ο τρόπος ενίσχυσης του εισοδήματος τους».

Ο κ. Γεωργαντάς ανακοίνωσε ακόμη ότι την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για τους δικαιούχους των 89 εκατ. ευρώ για τις ζωοτροφές.

Με διαδραστικά και αθλητικά παιχνίδια στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς γιόρτασαν την παγκόσμια ημέρα  ατόμων με αναπηρία οι μαθητές δομών με αναπηρία συντροφιά με τους συμμαθητές τους από Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης.

Τα παιδιά έκαναν πράξη τη συνύπαρξη και τη διασκέδαση, όπως ήταν και ο τίτλος της σημερινής εκδήλωσης που σχεδίασαν το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος ‘’Αετός’’ σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, δοκιμάζοντας τις δεξιότητές τους σε έξι σταθμούς με διαδραστικά παιχνίδια. Έπαιξαν μπάσκετ με προσομοίωση σε αναπηρικό αμαξίδιο και boccia, έκαναν προσομοίωση τύφλωσης εμπιστευόμενοι τον οδηγό τους, ήρθαν σε επαφή με τις αισθήσεις και ζωγράφισαν για την αναπηρία.

Με μια τεράστια ‘’Κίτρινη Καρδιά’’ που περιέβαλλε τους εργαζομένους στην Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς φωτίστηκε απόψε το Δημαρχείο.

Η συμβολική φωταγώγηση έγινε από τη Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο προωθητικής δράσης της ΚΕΔΕ, για να εκφράσει ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους εργαζομένους μιας πολύ δύσκολης δουλειάς, στους ανθρώπους που ξυπνούν από τα χαράματα και μεριμνούν να είναι η πόλη και τα χωριά του Δήμου Κιλκίς καθαρά και φροντισμένος ο δημόσιος χώρος.

Στις αρχές του έτους συμπεριλήφθηκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες -Οι 4.500 κάτοικοι της Αγίας Ελένης θα γιορτάσουν με τριήμερο ξεφάντωμα τα γενέθλια, αρχής γενομένης από σήμερα

Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέληξαν σε συμφωνία για πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου.

Ειδικότερα, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν την Παρασκευή να περιορίσουν το θαλάσσιο εμπόριο ρωσικού πετρελαίου στα 60 δολάρια ανά βαρέλι, μετά από πολυήμερες εντατικές διαπραγματεύσεις.

Σελίδα 1 από 16387