Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020, 3:49:08 πμ

Αυτοδιοίκηση

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης  συμμετείχε σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μάρκου ‘’Οι Μωμόγεροι’’ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου με την ευκαιρία συμπλήρωσης σαράντα χρόνων αδιάλειπτης πολιτιστικής παρουσίας του στον τόπο.

Ο Δήμος Κιλκίς προσφέρει στους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς την ελληνική οικολογική πατέντα ‘’ΝΟ ΚΑΚΑ’’ για το μάζεμα των ακαθαρσιών των σκύλων τους στην πόλη του Κιλκίς στο πλαίσιο των ενεργειών για την καθαριότητα και υγιεινή του περιβάλλοντος στο δημόσιο χώρο.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (20-10-2020)

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας που τιμάται κάθε χρόνο στις 17 Οκτωβρίου, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας παρουσιάσει έναν σύντομο απολογισμό των υπηρεσιών και των δράσεων για τα 3 έτη λειτουργίας του.

Υπογράφηκε πριν από λίγη ώρα  από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, η ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» της πράξης «Εμβληματικά Έργα Ύδρευσης ΔΕΥΑ Κιλκίς», παρουσία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και του Υφυπουργού και Βουλευτή Ν. Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά.

Συνέντευξη στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ και στον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη (Πρώτο μέρος).

Θα ξεκινήσουμε από το πλέον φλέγον θέμα της Παιονίας, το προσφυγικό... ύστερα από δεκατρείς μήνες στην δημαρχία της Παιονίας, της πολύπαθης σε ότι έχει σχέση με το προσφυγικό Παιονίας, που πάει το πράγμα κύριε Σιωνίδη; Υπήρχε μια παλιά δέσμευση ότι αυτή η δομή θα κλείσει, υπάρχουν οι νεότερες εξελίξεις τον τελευταίο χρόνο;

Άρθρο του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Ένα από τα λίγα πράγματα που μας δίδαξε η πανδημία του κορονοϊού είναι η ασθενική αντίσταση στην πληροφορία της σύγχυσης.

Έργα 25 εκατ. ευρώ στην πόλη και τους οικισμούς του δήμου Κιλκίς. Ο Δήμαρχος Δημ. Κυριακίδης υπογράφει τη Δευτέρα στην Αθήνα μαζί με τον υπουργό
Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο την ένταξη στο «Αντώνης Τρίτσης».

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 21:58

Τέλος στο κλείσιμο της 21ης Ιουνίου τα Σαββατοκύριακα

Συντάκτης:

Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αποδίδονται για την κυκλοφορία των οχημάτων η κεντρική οδός της 21ης Ιουνίου και η οδός Εθνικής Αντιστάσεως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής ενώ τις ίδιες ημέρες και ώρες αίρεται και η απαγόρευση στάσης και στάθμευσής τους.

Με ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί κατά την θερινή περίοδο για τις ανάγκες καθαρισμού των ερεισμάτων του οδικού δικτύου και απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης βλάστησης (κοπή χόρτων, θάμνων, κλαδιών κτλ.) και τη χειμερινή περίοδο για τις εργασίες αποχιονισμού του οδικού δικτύου, εξοπλίζεται η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, με την υπογραφή της σύμβασης για την προμήθεια ενός οχήματος πολλαπλών χρήσεων – παρελκόμενων, αξίας 449.500,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%), με την εταιρεία «MERCEDES BENZ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».