Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 6:30:59 πμ

Αυτοδιοίκηση

Παρέμβαση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς, Λάζαρου Παζαρτζικλή, για τον τρόπο λειτουργίας του Δ.Σ. κατά την περίοδο του κορονοϊού δια περιφοράς.

Σε εφαρμογή των έκτακτων ρυθμίσεων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του Covid – 19 αναστέλλεται η λειτουργία του λιανικού εμπορίου στη λαϊκή αγορά της πόλης του Κιλκίς, ενεργοποιείται  σε 24ωρη βάση η τηλεφωνική γραμμή 1520 της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού ενώ στους συναρμόδιους φορείς τήρησης των μέτρων προστίθεται το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξοπλίζει τα Κέντρα Υγείας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας, με την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στην Κοκάρτζα από τις 8:00 έως τις 10:00 και στην Κορυφή από τις 10:00 έως τις 12:30  λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Αγαπητέ Δήμαρχε, αξιότιμοι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων,

Τρίτο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης του Κώστα Σιωνίδη. Τι να περιμενει ο δημότης στα χρόνια που έρχονται. Πως θα αναστηθεί η γεωργία..

Συνέντευξη στον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη.

Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Μπιντζένη, που εργαζόταν επί σειρά ετών στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας. Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένεια και τους συναδέλφους του και τους εύχομαι κουράγιο και δύναμη. 

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας δια περιφοράς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, από 11π.μ. έως 1μ.μ. και τα θέματα είναι:

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συγκαλείται στις 12 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη, ώρα έναρξης 11.οο και λήξη 14οο για λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Με θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Κώστα Αναστασιάδη, ο οποίος εργαζόταν ως συμβασιούχος στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας. 

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.