Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 9:20:57 πμ
etpa
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την αισιοδοξία της σχετικά με την πορεία της εκστρατείας εμβολιασμού στην Ευρώπη εξέφρασε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, ενόψει και της αυριανής συνόδου κορυφής της ΕΕ που θα είναι αφιερωμένη στην πανδημία.

Στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπεύθυνου προχώρησε σήμερα η διοίκηση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, όσον αφορά τη διασπορά ψευδών ειδήσεων για τη λειτουργία δομής μεταναστών στα όρια του Δήμου.

Με το 50% της δύναμής της θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού.

Ανοικτή επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς προς τους βουλευτές για τα προβλήματα του κλάδου λόγω της πανδημίας.

Για τρίτη μέρα συνεχίζεται η κατάληψη του κτιρίου διοίκησης του ΑΠΘ από περίπου σαράντα άτομα, που παρέμειναν εντός του κτιρίου και τη νύχτα της Τρίτης.

Νωρίς το πρωί, με εντολή των πρυτανικών Αρχών, ο επόπτης της υπηρεσίας καθαριότητας του Πανεπιστήμιου μετέβη στην είσοδο του κτιρίου, ζητώντας από άτομα που βρίσκονται μέσα να του επιτρέψουν να παραλάβει εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για να εργαστεί το προσωπικό σε άλλα κτίρια του πανεπιστημίου.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γκαρσονιέρα επί της 21ης Ιουνίου στο κέντρο του Κιλκίς, 2ος όροφος, 1Δ ΣΚ ΜΠ, επιπλωμένη και πλήρως ανακαινισμένη, A/C inverter, 200 ευρώ. Τηλ: 6978903374, 6937347911.

Αν η συνεργασία φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα  η συνεκπαίδευση κάνει θαύματα! Οι μαθητές της α΄ τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς ένωσαν τις δυνάμεις τους με συμμαθητές τους από το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ)  και έφτιαξαν υπέροχα τεχνουργήματα.

Σε κοινή δήλωση για τα ελληνοτουρκικά των: ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ, πρώην υπουργού, ΚΡΙΝΙΩΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, πρώην προέδρου της Κοινοβ. Επιτροπής Εξωτερικών & Άμυνας, ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, πρώην υπουργού και ΣΑΒΒΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ, πρώην υπουργού, επισημαίνεται:

Το βρετανικό αεροδρόμιο του Χίθροου κατέγραψε ετήσιες ζημίες 2 δισεκ. λιρών (2,33 δισεκ. ευρώ) μετά την κατάρρευση της επιβατικής κίνησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε επίπεδα που έχουν να καταγραφούν από τη δεκαετία του 1970.

Σχολιάζοντας τα πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα έξω από το κτίριο της Πρυτανείας του ΑΠΘ και την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων ο δικηγόρος Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επιτέλους,μετά από χρόνια αδράνειας που γέννησε ο φόβος και η ανοχή, αυτή η Κυβέρνηση τόλμησε το αυτονόητο για κάθε κράτος Δικαίου.