espa pkm

Κυριακή, 2 Αυγούστου 2026, 11:43:42 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Αιχμηρές οι δηλώσεις του επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίο χαρακτήρισε "φαρσοκωμωδία" την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφερόμενος στην εκλογή αρχηγού στο «αβάπτιστο κόμμα της ψευδεπίγραφα λεγόμενης Κεντροαριστεράς, των πολλών κοινοβουλευτικών ομάδων και υβριδικών κομμάτων», δε διστάζει να την χαρακτηρίσει «φαρσοκωμωδία και βαθύτατη παρακμή της κατεστημένης πολιτικής τάξης».
Από τις 8 το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς χωρίς, μέχρι στιγμής να έχουν παρουσιαστεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Την πρώτη ώρα της ψηφοφορίας άνοιξε πάνω από το 90% των εκλογικών τμημάτων.

Αποτελέσματα των αγώνων της Α κατηγορίας (ΑΝΑΤ.) της ΕΠΣ Κιλκίς και βαθμολογία.

Αποτελέσματα των αγώνων της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς και βαθμολογία.

Ανυποψίαστους πολίτες εξαπατούσε 49χρονος, ο οποίος εμφανιζόταν ως αγοραστής αυτοκινήτων και έστελνε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πλαστά τραπεζικά παραστατικά μεταφοράς χρημάτων.

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν τρεις τέτοιες περιπτώσεις απάτης και προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη σύλληψη του 49χρονου.
Αποζημίωση 260.000 ευρώ θα καταβάλει το ελληνικό δημόσιο σε συγγενείς μαθητή 14 ετών, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε λιγότερο από ένα 24ώρο από μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία, καθώς ο εφημερεύων γιατρός νοσοκομείου της Ηπείρου διέγνωσε ότι ο άτυχος ανήλικος είχε ιογενή λοίμωξη και τον έστειλε σπίτι του.
Επίθεση δέχθηκαν τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Ηλιούπολη, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος. Η ΝΔ καταγγέλλει γενικευμένη ανομία, την οποία η κυβέρνηση ενθαρρύνει με την ανοχή της.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:
Κορυφώνεται η αγωνία για την εκλογή του αρχηγού του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, με την πλειοψηφία των υποψηφίων αρχηγών να έχει ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες.
Από τις 8 το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς χωρίς, μέχρι στιγμής να έχουν παρουσιαστεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Την πρώτη ώρα της ψηφοφορίας άνοιξε πάνω από το 90% των εκλογικών τμημάτων.
Ισχυρό μήνυμα αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών στέλνουν οι πολίτες με την ηχηρή παρουσία τους στην ψηφοφορία για την εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Η συμμετοχή υπερβαίνει ήδη τις προσδοκίες, δεδομένου ότι στην Αθήνα εξελισσόταν από το πρωί ο Μαραθώνιος και κεντρικοί δρόμοι ήταν κλειστοί.