espa pkm

Κυριακή, 2 Αυγούστου 2026, 2:54:06 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 08:53

Η νεκρανάσταση του Μπερλουσκόνι

«Μπερλουσκόνι, η μεγάλη επιστροφή», «Η νεκρανάσταση του Καβαλιέρε», «Αναγέννηση από τη Σικελία!». Τέτοια λέγονται και γράφονται στην Ιταλία, καθώς φαίνεται πως ο 81χρονος Μπερλουσκόνι επανέρχεται δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο εν όψει των βουλευτικών εκλογών που θα γίνουν στις αρχές του 2018.
Με σαρωτικές εκκαθαρίσεις στα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής, στρατιωτικής και οικονομικής εξουσίας, ο νεαρός πρίγκιπας - διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν εδραιώνει τη θέση του στην ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας. Από πολιτικής απόψεως, πιο σημαντική θεωρείται η απομάκρυνση του πρίγκιπα Μιτέμπ .
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 08:53

Ο Τραμπ «χαϊδεύει» την Κίνα

Για εκείνους που ισχυρίζονται ότι η Ασία έπαψε να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τις ΗΠΑ, η μαραθώνια περιοδεία του Ντόναλντ Τραμπ στην περιοχή τούς διαψεύδει περίτρανα. Ο Λευκός Οίκος φρόντισε να τονίσει με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια επίσκεψη .
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 08:52

Σε offshore το 10% του παγκόσμιου πλούτου

Την ώρα που μερικοί επιμένουν να διευκρινίζουν κάθε φορά που γίνεται μια «διαρροή» όπως τα Paradise Papers ότι όλα τα ονόματα και οι εταιρείες που αναφέρονται στα υποκλεμμένα έγγραφα δεν έχουν διαπράξει απαραιτήτως κάτι επιλήψιμο ή δεν γνώριζαν (π.
Υψηλά στάνταρντ ασφαλείας για τα πλοία που μεταφέρουν τα καύσιμά τους θέτουν τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ), και στο πλαίσιο αυτό σκοπεύουν σταδιακά, από το 2018, να εφαρμόσουν ένα σύνολο ενεργειών, διαδικασιών και πρωτοπόρων συστημάτων, που θα οδηγήσουν σε αναβάθμιση όλων των σχετικών με τις θαλάσσι.
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 08:52

Καρκινοπαθείς σε απόγνωση

Στην αναμονή βρίσκονται πολλοί ογκολογικοί ασθενείς που ακολουθούν πρόγραμμα χημειοθεραπείας σε δημόσιο νοσοκομείο. Το ταμείο των νοσηλευτικών ιδρυμάτων έχει «στερέψει», παρά τη μικρή «οικονομική ένεση» που τους έκανε η κυβέρνηση την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα σε πολλά νοσοκομε.
Πρωί Κυριακής στον Μαραθώνα και χιλιάδες δρομείς βρίσκονται στη γραμμή εκκίνησης περιμένοντας να ξεκινήσει ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ στη μνήμη του βαλκανιονίκη και αγωνιστή υπέρ της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη.
Η είδηση ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας πέτυχε να πάρει 48ωρη άδεια από τον Κορυδαλλό, ύστερα από 15 χρόνια φυλακής, δίχασε όσο λίγες, προκαλώντας παράλληλα αντιδράσεις χωρών όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία, η Τουρκία, που μετρούν θύματα από τη δράση της 17Ν.
«Ο 59χρονος Δημήτρης Κουφοντίνας είναι το "σύμβολο", το πρότυπο και ο εμπνευστής ενός μεγάλου τμήματος του αντιεξουσιαστικού χώρου και των περισσότερων ένοπλων οργανώσεων που διαδέχθηκαν τη 17Ν. Τον μνημονεύουν σαν τον "μεγαλύτερο εν ζωή επαναστάτη".
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 07:51

Νάρκη Καμμένου σε Τσίπρα

Στις σκοτεινές υποθέσεις των Paradise Papers επιχείρησε να εμπλέξει την πολιτική ζωή η κυβέρνηση και βρέθηκε στην κόλαση των αποκαλύψεων για τον Πάνο Καμμένο. Το σημείο ισορροπίας μοιάζει να έχει αλλάξει επικίνδυνα για την κυβέρνηση, καθώς όσα δημοσιοποιήθηκαν για την εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη.