Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Υπέρ της επανίδρυσης της Ευρώπης Μακρόν και Σταϊνμάιερ
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, υπογράμμισε μετά την συνομιλία του ομιλία του με τον Γερμανό πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων στα πλαίσια των τελετών για την επέτειο του τέλους του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου, πως "η επανίδρυση της Ευρώπης είναι αναγκαία και επείγουσα και πως η νέα χρονιά, θα είναι απολύτως καθοριστική ως προς αυτό".
Στην αντεπίθεση το ISIS για ανάκτηση εδαφών
ΕΛΤΑ: Το Δημόσιο μας έχει εγκαταλείψει
Προτού αναφερθεί στις προσπάθειες ενίσχυσης των εσόδων του οργανισμού, η πρόεδρος των ΕΛΤΑ έκανε λόγο για μεθοδευμένη εγκατάλειψη του οργανισμού τα τελευταία έτη, με αποκορύφωμα την έλλειψη Αυτοματοποιημένων Κέντρων Διαλογής για δέμα, την προσπάθεια πώλησης των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ, τη συρρίκνωση στο μισό του κύκλου εργασιών μεταξύ 2008 – 15, την είσοδο των ΕΛΤΑ στο ΤΑΙΠΕΔ προς όφελος των ανταγωνιστών, την απελευθέρωση της ταχυδρομικής αγοράς δίχως την κατάλληλη προετοιμασία και τις απώλειες από το ΤΤ.
Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον αρμόδιο της Ε.Ε για την ενέργεια
Συνάντηση Τσίπρα-Ροντρίγκες: Ξέρουμε να ξεπερνάμε προκλήσεις
Επισημάνθηκε, επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, πως, παρά το γεγονός ότι Ελλάδα και Πορτογαλία έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες προκλήσεις κατά τα τελευταία χρόνια, έχουν δείξει την ικανότητά τους να τις αντιμετωπίζουν και να τις ξεπερνούν.
Χαλαρώνει τον αποκλεισμό Υεμένης ο αραβικός συνασπισμός
Γερμανία: Αγκάθι ο προϋπολογισμός της Ευρωζώνης
Καταλωνία: Εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη κατέβαλε η Φορκαντέλ
Υπό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο χάρτου στο Μενίδι
Μάχη για να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες, που ξεκίνησαν στον αποθηκευτικό χώρο της βιομηχανίας και πήραν διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών, δίνουν 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα.