espa pkm

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2026, 10:04:12 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ασφάλεια των συμβολαιογράφων και τη διασφάλιση της διενέργειας των πλειστηριασμών, ανακοίνωσαν σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος, κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με το Δ.
Λογική ισορροπία μεταξύ ελάφρυνσης των βαρών των πολιτών και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων για την οικονομική σταθερότητα θα πρέπει να βρουν οι πιθανοί κυβερνητικοί εταίροι, δήλωσε η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ παραλαμβάνοντας νωρίτερα την Τετάρτη την ετήσια έκθεση του Συμβουλίου των πέντε «Σοφών» της γερμανικής οικονομίας.
Εντείνουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι ναυτεργάτες της Κέρκυρας, που ανακοίνωσαν νέα 48ωρη απεργία για την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Όπως αναφέρουν σε δελτίο τύπου, μετά και την τετραήμερη αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων, όπου δόθηκε χρόνος για διαπραγματεύσεις στα αιτήματά τους, δεν υπάρχει σαφής και έγγραφη δέσμευση όπως είχανε ζητήσει από το υπουργείο Ναυτιλίας και την Ένωση Πορθμείων για τα αιτήματά τους.
Αντεπίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε στην Βουλή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης με αφορμή τις αποκαλύψεις για την συμμετοχή της Μαρέβας Μητσοτάκη στα ParadisePapers.

«Ξυπνάω το πρωί και ακούω για το μεγάλο σκάνδαλο.
Απόφαση για άρση της βουλευτικής ασυλίας της Μαρίν Λεπέν, βουλευτή του Εθνικού Μετώπου, η οποία είχε διανείμει μέσω του Twitter φωτογραφίες ενός θύματος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, πήρε την Τετάρτη το Γραφείο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης μετά από δικαστικό αίτημα, , έγινε γνωστό από κοινοβουλευτικές πηγές.
Ο φονικότερος τυφώνας που έπληξε φέτος το Βιετνάμ, ο Ντάμρεϊ, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 106 ανθρώπους, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη από την επιτροπή Έρευνας και Διάσωσης της χώρας.

Άλλοι 25 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι ενώ οι τραυματίες ανέρχονται στους 197.
Για την κατάσταση στη Συρία και τις μεταξύ τους σχέσεις θα συζητήσουν οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας Βλαντίμιρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη συνάντηση τους που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου στο Σότσι.
Συνάντηση διαβούλευσης και συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και του Δήμου Πειραιώς πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη στα γραφεία της Περιφέρειας για το έργο της ανάπλασης της περιοχής του Μικρολίμανου.

Εντείνουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι ναυτεργάτες της Κέρκυρας, που ανακοίνωσαν νέα 48ωρη απεργία για την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Όπως αναφέρουν σε δελτίο τύπου, μετά και την τετραήμερη αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων, όπου δόθηκε χρόνος για διαπραγματεύσεις στα αιτήματά τους, δεν υπάρχει σαφής και έγγραφη δέσμευση όπως είχανε ζητήσει από το υπουργείο Ναυτιλίας και την Ένωση Πορθμείων για τα αιτήματά τους.
«Δεν υπάρχει κρίση στο Βέλγιο», ξεκαθαρίζει ο βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ σε δηλώσεις του, παρά τις τα όσα υποστηρίζουν εθνικιστές φλαμανδοί υπουργοί του, που υποστηρίζουν τους αυτονομιστές ηγέτες της Καταλωνίας.

«Υπάρχει πολιτική κρίση στην Ισπανία και όχι στο Βέλγιο!», απάντησε ο Σαρλ Μισέλ, στις επικριτικές ερωτήσεις βέλγων βουλευτών για την διακυβέρνησή του.