espa pkm

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2026, 1:24:01 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ένας χρηστικός οδηγός που απευθύνεται στους ψηφοφόρους για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς και περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες που θα διέπουν τη διαδικασία στον 1ο και 2ο γύρο , έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ).
Με επιστολή του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο που κοινοποίησε στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και στον αρχηγό ΓΕΝ ο γενικός γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Γιαννέλλης Θεοδοσιάδης ζητά την έλευση του θωρηκτού «Αβέρωφ» στη Λήμνο κατά την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τιμηθεί η ναυμαχία της Λήμνου κατά την οποία σφραγίστηκε η απελευθέρωση των νησιών του Αιγαίου.
Μέλη του «Ρουβίκωνα» έριξαν μπογιές την Κυριακή στο κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου της Λάρισας.

Σε ανάρτηση που έγινε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, επισημαίνονται τα εξής: «Ρουβίκωνας: Επίθεση με μπογιές στα δικαστήρια Λάρισας.
Για την ανάγκη άσκησης μέγιστης πίεσης στη Βόρεια Κορέα, μίλησε σε δηλώσεις του ο ιάπωνας πρωθυπουργός, Σίνζο Άμπε, συμφωνόντας με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τον μεγαλύτερο ρόλο που πρέπει να παίξει η Κίνα, με στόχο την εγκατάλειψη από την Πιονγιάνγκ του πυρηνικού και του πυραυλικού προγράμματος που διαθέτει.
Σφίγγει ο κλοιός, ακόμα και για μέλη της κυβέρνησης Τραμπ, μετά από τις αποκαλύψεις των Paradise Papers, το τελευταίο 24ωρο. Ακόμα και για πανίσχυρους υπουργούς, όπως, για παράδειγμα, ο Γουίλμπορν Ρος, ο οποίος, όπως προκύπτει, μέσω ναυτιλιακής εταιρίας, στην οποία μέχρι πρότινος ήταν από τους βασικούς μετόχους, είχε σχέσεις ρώσικα κεφάλαια.
Θετικό αντίκτυπο στην δημοτικότητα του προέδρου της Νότιας Κορέας, Μουν Τζέι-ιν δειχνει να έχει η επικείμενη επίσκεψη Τραμπ με δεδομένες τις προσδοκίες για θετικές διπλωματικές και αμυντικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης (Realmeter poll) που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα, το ποσοστό της δημοτικότητας του προέδρου Μουν καταγράφηκε στο 70,3% την προηγούμενη εβδομάδα, αυξημένο κατά 3,1% από την προηγούμενη εβδομαδιαία δημοσκόπηση.
Τις αλλαγές που σχεδιάζει να εφαρμόσει η κυβέρνηση στον τρόπο πληρωμής των διοδίων στο εθνικό δίκτυο της χώρας ανέπτυξε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Όπως σημείωσε ο κ.
Διαθέσιμο είναι από τη Δευτέρα στα Μαζικά Μέσα Μεταφοράς το ηλεκτρονικό εισιτήριο μονής διαδρομής, ενώ η χρήση των παλιών χάρτινων εισιτηρίων και των παλιών καρτών επιτρέπεται έως τις 15 Νοεμβρίου.
Απογοητευμένοι από το κυβερνητικό έργο και τις πολιτικές του Εμανουέλ Μακρόν δηλώνουν οι Γάλλοι, έξι μήνες μετά την ανάληψη της προεδρίας, όπως προκύπτει από νεότερη σφιγμομέτρηση της εταιρείας Elabe για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου BFM.
Τουλάχιστον 49 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους στο Βιετνάμ από το πέρασμα του τυφώνα Ντάμφρεϊ, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι αρχές της χώρας, η οποία σε λίγες ημέρες θα φιλοξενήσει τη σύνοδο κορυφής των ηγετών των κρατών μελών της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC), στην οποία θα συμμετάσχει και ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.