espa pkm

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2026, 5:57:43 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Κριτική κατά της Ελλάδας έκανε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Φρανς Τίμερμανς γιατί δεν αξιοποιεί τη μεγάλη ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που λαμβάνει για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, εκφράζοντας την απορία του, αλλά και την απογοήτευσή του για το γεγονός αυτό.
Με ενδιαφέρον παρακολουθεί η ΝΔ την προσπάθεια της κυβέρνησης να πνίξει για άλλη μια φορά στη σκανδαλολογία την πολιτική ζωή. Στελέχη της Πειραιώς διευκρινίζουν ότι δεν πρόκειται να παρακολουθήσουν αυτούς τους αντιπερισπασμούς και ότι θα μείνουν προσκολλημένοι στη δική τους ατζέντα, στα θέματα ασφάλειας και στη στήριξη των πιο αδύναμων.

Για 7η συνεχόμενη χρονιά οι συμμετοχές ξεπερνούν τις προσδοκίες των διοργανωτών του Ημιμαραθωνίου Πάικου. Με 280 αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να δηλώνουν συμμετοχή ο αγώνας δείχνει ότι έχει καθιερωθεί στο καλεντάρι των αγώνων βουνού της χώρας μας.

Υπήκοος Βελγίου βρίσκεται ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση η οποία διαπράχθηκε με φορτηγάκι στο νότιο Μανχάταν αργά το μεσημέρι της Τρίτης, γνωστοποίησε ο βέλγος υπουργός Εξωτερικών Ντιντιέ Ρέιντερς.
Επί μήνες ο Λευκός Οίκος του Τραμπ διέψευδε τη συμπαιγνία με τη Ρωσία. Αλλά στα δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύθηκαν τη Δευτέρα προέκυψαν νέα αποδεικτικά στοιχεία για τα φιλόδοξα σχέδια ενός πρώην βοηθού εξωτερικής πολιτικής του Τραμπ να οργανώσει μια συνάντηση του μελλοντικού προέδρου με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.
Με την ενεργοποίηση της τροφοδοσίας του υφιστάμενου (αλλά ανενεργού) δικτύου φυσικού αερίου σε Λαμία και Χαλκίδα, ξεκινά η υλοποίηση ενός από τα πιο σημαντικά έργα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Το έργο θα υλοποιηθεί σε δύο στάδια.
Με ενδιαφέρον παρακολουθούν στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χρηματο-οικονομικό τομέα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στο μέλλον να χρησιμοποιήσουν το ψηφιακό νόμισμα bitcoin που κερδίζει έδαφος σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ελλάδα μια ομάδα νέων ανθρώπων δημιούργησ.
Δικαίως οι κάτοικοι της Αθήνας απαιτούν χωρίς ημίμετρα την ουσιαστική αναβάθμιση του Πεδίου του Άρεως ως πνεύμονα πρασίνου και αναψυχής και τη δυνατότητα χρήσης του ως δημόσιου Πάρκου. Η κατάσταση, όσο κι αν έχει βελτιωθεί από το παρελθόν, παραμένει προβληματική, με πρόσθετο το ζήτημα των δυσλειτουργικών ή και κλειστών, λόγω επικινδυνότητας, παιδικών χαρών.
Το πεδίο της πολιτικής σύγκρουσης της επόμενης περιόδου στήνει αργά, αλλά σταθερά η κυβέρνηση, δίνοντας μεγάλη σημασία στην απόδοση του κοινωνικού μερίσματος, όπως συνέβη και στο τέλος του 2016 και στοχεύοντας να πιέσει την αξιωματική αντιπολίτευση.
Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος εμφανίστηκε στην Ελλάδα και έγινε αμέσως γνωστό, ξαφνικά, κυρίως την περίοδο όπου στις ΗΠΑ διεξαγόταν η (σκληρή) προεκλογική εκστρατεία για το προεδρικό χρίσμα. Ηταν ομογενής, νέος (μόλις 30 ετών) και το σημαντικότερο οι πάντες γνώριζαν ότι ήταν σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, όχι όποιος- όποιος σύμβουλος, αλλά σύμβουλος επί ενεργειακών θεμάτων.