espa pkm

Κυριακή, 2 Αυγούστου 2026, 6:01:28 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποστηρίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας θα μετανιώσει που δεν έχει κάνει εκλογές. «Στην Ελλάδα δεν θα ψηφίσει ο κ. Ντάισελμπλουμ αλλά οι πολίτες του Κερατσινίου, των Αχαρνών, της Θεσσαλονίκης και κάθε γωνιάς της ελληνικής επικράτειας», δηλώνει συγκεκριμένα και προσθέτει: «Ο μύθος της ενιαίας, ακλόνητης κυβερνητικής πλειοψηφίας κατέρρευσε και αναδείχτηκαν τα βαθιά ρήγματα της ετερόκλητης κυβερνητικής συμμαχίας».
Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναχωρεί την Παρασκευή για τις ΗΠΑ, όπου θα πραγματοποιήσει πενθήμερη επίσκεψη.

Κατά την επίσκεψή του, ο Πρωθυπουργός θα συναντήσει τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, τον Αντιπρόεδρο, Mike Pence, καθώς και τη Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Christine Lagarde.
Άνοιξαν τα πρώτα εκλογικά κέντρα για τις βουλευτικές εκλογές στην Αυστρία, στις οποίες εκτιμάται ότι νικητής θα αναδειχθεί ο 31χρονος συντηρητικός Σεμπάστιαν Κουρτς, ο νεότερος ηγέτης στην Ευρώπη, αλλά και ότι θα ανοίξουν τον δρόμο για την επιστροφή της ακροδεξιάς στην κυβέρνηση.
Οι Αυστριακοί πηγαίνουν στις κάλπες και η Ευρώπη κρατά την αναπνοή της. Το ακροδεξιό Κόμμα της Ελευθερίας διεκδικεί τη δεύτερη θέση αλλά και την είσοδο σε ένα κυβερνητικό συνασπισμό με σκληρή ατζέντα στο Προσφυγικό και στην ευρωπαϊκή συνοχή.
Oι αριθμητικές συμπτώσεις στο παρά ένα θεωρούνται γούρικες στην Κίνα. Να γιατί η κρατική προπαγάνδα μιλάει για καλούς οιωνούς εν όψει αυτής της 19ης Διάσκεψης του Κογκρέσου του Λαού, που αρχίζει στις 18 του μηνός και αναμένεται να καθορίσει την ανώτατη ηγεσία της αχανούς κομμουνιστικής χώρας και το.
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 09:50

Ο Καλιγούλας του Χόλιγουντ

Σεξ, ψέματα και... Οσκαρ. Τόσο πολλά Οσκαρ, που στις τελετές απονομής ηθοποιοί έχουν ευχαριστήσει τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν περισσότερες φορές από τον Θεό. Και όσο περισσότερα βραβεία κέρδιζαν οι ταινίες του, τόσο έκλειναν τα στόματα των γυναικών που είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον .
Σε αδιέξοδο έχει οδηγήσει τον εαυτό του ο ηγέτης της Καταλωνίας Κάρλες Πουιτζντεμόν. Αν αύριο Δευτέρα στις 10 το πρωί (ώρα Ισπανίας) ξεκαθαρίσει ότι, ναι, ανακηρύσσει την ανεξαρτησία της Καταλωνίας, ο ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι θα ενεργοποιήσει το Αρθρο 155 του Συντάγματος που θα επαναφέρει.
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 09:50

Οι χρυσαυγίτες ξανάρχονται…

Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής ξανάρχισαν τη δράση τους, ύστερα από την κάμψη που παρατηρήθηκε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Τον τελευταίο χρόνο έχουν πυκνώσει τις επιθέσεις εναντίον μεταναστών στον Ασπρόπυργο και ακολουθούν οι Αχαρνές, ιδίως το Μενίδι και ο Κόκκινος Μύλος.
Ενα φάντασμα πλανάται πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου: το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό. Η αναμενόμενη, όπως εκτιμάται από πολλές ανεξάρτητες διεθνείς οργανώσεις, αναζωπύρωση του Προσφυγικού τρομάζει την κυβέρνηση. Μπορεί η προσοχή του Αλέξη Τσίπρα να είναι κυρίως στραμμένη στην οικονομία και στο πώς θα κ.
Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου δοκίμασε όχι μόνον τη συνοχή αλλά και τις πολιτικές και ιδεολογικές αντοχές των κομμάτων, ενώ δεν έλειψαν οι ακρότητες, οι κραυγές και οι αναχρονιστικές αναφορές.