Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Παιδιά ενός κατώτερου θεού
Για το κτήριο του 2ου ΕΠΑΛ και την ακαταλληλότητά του τα πάντα είναι γνωστά εδώ κι ένα χρόνο. Γράψαμε πολλές φορές για την αγωνία των μαθητών και των καθηγητών του να βρεθούν χώροι στέγασης, αλλά ελάχιστα γνωστό είναι πως στο ίδιο κτήριο στεγάζεται και το Δημόσιο ΙΕΚ Κιλκίς.. Με 150 μαθητές και 30 καθηγητές και διοικητικούς υπαλλήλους να βρίσκονται καθημερινά σε χώρους που έχουν κριθεί ακατάλληλοι κι επομένως επικίνδυνοι.
Βρετανία: Κατηγορείται για το φόνο της κόρης του
Ο Χικς κατηγορείται ότι σκότωσε την 18 μηνών κόρη του Έλσι, αφού την κακοποιούσε επί μήνες, αποκαλώντας την «ο Σατανάς με το παιδικό φορμάκι».
Ιερώνυμος: Χωρίς εκρήξεις να πετύχουμε ειλικρινή διάλογο με την Πολιτεία
Κοντονής: Εμμένει στο ηλικιακό όριο των 15 ετών για την φυλομετάβαση
Τσίπρας: Πράξη πολιτικής γενναιότητας η ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου
Σερβία: Επίσκεψη Ερντογάν στο Βελιγράδι
Λίβερπουλ: Αγόρι δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι ενώ έκανε ποδήλατο
Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο 17χρονος δε σταμάτησε στη σχετική ένδειξη του δρόμου και επιτάχυνε με το ποδήλατό του.