Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Λιμενικό:Σταδιακή αφαίρεση πλωτών φραγμάτων
Την κήρυξη της ΑΟΖ Ελλάδας - Κύπρου προτείνει ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Κύπρου
Λας Βέγκας: Μηνύματα αλληλεγγύης από τον ελληνικό πολιτικό κόσμο
Υπόθεση αλλαγής ταυτότητας φύλου απασχολεί το Ειρηνοδικείο Μυτιλήνης
Πρόκειται για την υπόθεση της 30χρονης κατοίκου Μυτιλήνης, Ανδρομέδας Ψαρού, που ζητά να διορθωθεί η ληξιαρχική πράξη γέννησής της και βάφτισής της.
Κ.Μητσοτάκης: Το Σύνταγμα ορίζει πότε έχουμε εκλογές
"Δεν είναι δουλειά κανενός να πει πότε είναι η κατάλληλη ώρα για εκλογές.
Παράταση προθεσμίας πληρωμής παραβόλου για τους δασικούς χάρτες
Ξεκινούν τα αντιπλημμυρικά – αντιδιαβρωτικά έργα στην περιοχή του Καλάμου
Τα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα που εγκρίθηκαν για την περιοχή Καλάμου, Βαρνάβα, Καπανδριτίου και Πολυδενδρίου Αττικής και θα υλοποιηθούν από την Περιφέρεια Αττικής, αφορούν σε έργα για την αντιδιαβρωτική προστασία του εδάφους σε έκταση 8.500 στρεμμάτων (κορμοδέματα, κορμοπλέγματα και κλαδοδέματα), καθώς και κατασκευή 340 περίπου μικρών ξυλοφραγμάτων στις λεκάνες απορροής.
Τόσκας: Μήνυμα παραδειγματισμού προς όλους τους επίδοξους απαγωγείς
Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Κιλκίς
Το απόγευμα της Δευτέρας, 2-10-2017, η Ολομέλεια των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε πως το νομοσχέδιο για την αλλαγή του φύλου θα συζητηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στη Βουλή, οπότε και θα προκύψει ονομαστική ψηφοφορία.
Η εξέλιξη αυτή υποχρεώνει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να ακυρώσει την επίσκεψή του στο Κιλκίς, ενώ η περιοδεία του την Πέμπτη στις Σέρρες θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί εντός του έτους και σύντομα θα ορισθεί η νέα ημερομηνία.