Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ιράκ: Δεκάδες αντάρτες του PKK σκοτώθηκαν σε τουρκικές επιδρομές
«Σε μια αεροπορική επιδρομή στο βόρειο Ιράκ, 13 ένοπλα μέλη της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης που προετοίμαζε να εξαπολύσει μια επίθεση, εξουδετερώθηκαν», υπογράμμισε η ανακοίνωση.
Μακρόν- Μέρκελ: Συνάντηση στην Εσθονία το απόγευμα της Πέμπτης
ΗΠΑ: Απάντηση στην επίθεση των Ταλιμπάν στο αεροδρόμιο της Καμπούλ
Crash test για τους ΑΝΕΛ η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου
Η κατηγορηματική δήλωση του Κυρ.
Ένας... ποντικός έφερε νέες κόντρες για το νοσοκομείο Κιλκίς
«Μετά τα φίδια, τα πλυντήρια του Νοσοκομείου που δεν τα συναντάς ούτε σε φυλακές, τώρα κάνουν παρέλαση τα ποντίκια», καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ
Την ύπαρξη… ποντικών που κόβουν βόλτες στο νοσοκομείο Κιλκίς καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία), επισυνάπτοντας μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο, ενώ επίσης παρουσιάζει το νοσοκομείο Καρπενησίου να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα φύλαξης και ανομίας.
Άλλα 5.891 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον»
Οι υπαγωγές των ωφελούμενων έγιναν με σειρά προτεραιότητας ανά Περιφέρεια, σύμφωνα με την κατανομή των κονδυλίων, μέχρι την εξάντλησή τους.
Στο εδώλιο 18 άτομα για το C4I
Καμμένος: Τις σημαίες στην Ελλάδα δεν τις παίρνει ο αέρας
Οι Παλαιστίνιοι έγιναν μέλος της Interpol
«Το κράτος της Παλαιστίνης και τα Νησιά του Σολομώντα είναι στο εξής μέλη», ανακοίνωσε ο διεθνής οργανισμός αστυνομικής συνεργασίας στο κοινωνικό δίκτυο τουίτερ.
Αθήνα: Δύο ακόμα δρόμοι στο Εμπορικό Τρίγωνο
Τους τελευταίους πέντε μήνες, ο δήμος Αθηναίων έχει πεζοδρομήσει οκτώ δρόμους, στο Εμπορικό Τρίγωνο: τις οδούς Βύσσης, Καϊρη, Αγάθωνος, Καρόρη (έως Βορέου), Πολυκλείτου, Βλαχάβα, Χρυσοσπηλιωτίσσης και Νικίου που λειτουργούν πλέον ως πεζόδρομοι.